fbpx

Tiesitkö, että meillä Suomessa on alkuvoimaista herkkyyttä jäljellä, jonkinasteista tuntemattomien voimien havaitsemista.

Luonnon salaisten voimien asiantuntija, THM Tiina Lindholm, on kirjoittanut Pikaoppaan luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä.

Kenelle tämä kirja sopii?

  • Uteliaalle, jolla on halu oppia käyttämään metsän salaisia voimia.
  • Hyvinvoinnista kiinnostuneelle, joka haluaa oppia pysymään terveenä kiireisen elämäntavan keskellä ja säteilyviidakossa.
  • Haaveilijalle, jolla on sisäinen kaipuu johonkin suurempaan ja tuntuu että jotain oleellista sisältöä vielä puuttuu elämästä.
  • Tiedonetsijälle, joka ei ole vielä saanut riittävästi vastauksia omiin kysymyksiinsä.

Kun löydät piilevät kykysi, opit valjastamaan sisäisen voimasi pitämään huolta lähipiirisi hyvinvoinnista ja toimimaan kenties jopa koko luomakunnan hyväksi.

Luonto, ihmiset ja eläimet tarvitsevat nykyään apua aiempaa enemmän.
Vaikka maapallon tilanne on monessa suhteessa huolestuttava, epätoivoon ei silti ole syytä vaipua, sillä aktiivinen toiminta luo positiivisempaa tulevaisuutta koko maapallolle.

Myös me Elävien Maassa auttajat, Outi ja Jiri, olemme kouluttautuneet omaan tehtäväämme Tiinan Lindholmin kursseilla viimeiset kymmenen vuotta. On ainutlaatuinen mahdollisuus, että saamme näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Voimme suositella sydämemme pohjasta tätä ainutlaatuista kirjaa kaikille, joilla on halua tutustua uuteen ja kehittää itseään.

Kirjaan pääset tutustumaan täältä: Uusi ajatus löytyy metsästä

Suositut julkaisut