fbpx

Ihmiskunnan ajatuksillaan luoma yleisin vitsaus lienee niin sanottu paha silmä. Se on tunnettu aikojen saatossa kaikkien kansojen keskuudessa eri nimillä.

Kun negatiivinen ihminen ajattelee jotain kohdetta pitkään vihaisena, niin hänen ylleen alkaa muotoutua musta ajatusmöykky, negatiivisen energian keskittymä. Kun vihaavat ajatukset jatkuvat tarpeeksi kauan, tämä ruma ajatusmöykky irtoaa ja menee kohteeseensa aiheuttamaan kaikenlaista ikävää.

Olotila kodissa muuttuu hankalan tuntuiseksi ja eihän siellä ole kellään silloin kiva olla.

Positiivinen ihminen ei tällaista ilmiöitä voi saada aikaan vaikka kuinka yrittäisi, ei edes hetkeksi kiivastuessaan.

Pahan silmän lähettäjä itse on yleensä autuaan tietämätön aiheuttamastaan harmista. Hän saattaa ajatella, että on ihan oikeutettu näihin ajatuksiinsa eikä niistä ole mitään harmia, kun hän ei tee konkreettista kiusaa.

Mikä sitten vie ihmisen negatiivisuuteen?

On tietysti monia syitä, mutta muutaman tässä voisi mainita.

Pitkään jatkunut riippuvuus vaikka alkoholiin, krooniset sairaudet ja jos ympärillä on negatiivisia henkilöitä ovat syitä jotka saavat ihmisen vaipumaan energialtaan negatiiviseksi.

Kuinka muuttaa tilannetta kotona?

Yksi keino on yliaistillisesti ensin todeta nämä kodissa olevat pahat silmät ja sitten poistaa ne henkisellä käskyllä.

Meitä on Suomessa noin tuhat Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kautta kouluttautunutta auttajaa, jotka pystyvät tämän tekemään.

Tätä ei tarvitse tulla paikanpäälle toteamaan vaan meille kaikille auttajille riittää, että tiedämme kohteen jolloin pystymme keskittämään ajatuksen tutkittavaan paikkaan ja etänä ’tarkastamaan’ tilanteen.
Kun häiriöt on todennettu, poistetaan pahat silmät ja kuntoutetaan niiden lähettäjät, jotta he eivät jatka tätä ikävää toimintaansa ja olotila kotona muuttuu taas kevyeksi.

Jiri

Suositut julkaisut