fbpx

Muutos joka yllätti minut

Ensimmäinen eteerisiin öljyihin liittyvä muistoni ei ole kovinkaan mairitteleva. Laitoin kotona jotain ulkomailta tuotua laventeli- öljyä tuikulla lämmitettävän astian alle ja meni ehkä 5 minuuttia ja kurkkua alkoi kutittaa ja henkeä ahdistamaan. Siihen loppui eteeristen öljyjen ura moneksi vuodeksi. Olen apaut kaikelle herkkä ja allerginen, joten eipä yllättänyt.

Nyt olen oppinut, että on eteerisiä öljyjä ja on eteerisiä öljyjä ja miten totaalisen erilaisista tuotteista voi olla kyse saman tittelin alla. Se on suorastaan kamalaa. Ei mennä kuitenkaan siihen tässä sen enempää, ettei mene tunteisiin.

Joka tapauksessa tänä päivänä käytän öljyjä päivittäin, myös laventelia. Useimmiten diffuuserissa, mutta myös lapsuudesta saakka yliherkkää ihoa hoivatessani. Iholle laitettaessa ylivoimaisesti eniten kuluu PanAway:ta, joka tukee kolhuissa ja lihasjumeissa, ihan sellaisessa äijämeiningissä. Diffussa suosikkini on tunnepohjaiset öljyt, käytän niitä nostamaan värähtelyä sekä kuntoutuksia tehdessäni että ’ihan huvikseni’, fiiliksellä.

 

Toinen tarina on sitten näihin öljyihin pohjautuvat pesuaineet, hammastahnat sun muut, joiden voisin sanoa tehneen vielä isomman muutoksen omaan elämääni. Joku aika sitten olin vuokramökillä ja siellä oli perus Fairya käsitiskiaineena. Se suorastaan etoi, enkä liioittele yhtään. Kaikki kemiallinen töhnä on poissa kotoani. Pesukone pysyy puhtaana ja hajuttomana ja ylipäätään paluuta entiseen ei todellakaan ole. Yritän pysyä aina sinä kuuluisana tolkunmiehenä ja teen päätökseni omien kokemusteni perusteella ja tämä on nyt juuri sitä.

Nyt sitten kun olen tutustunut ja opiskellut että mitä tarkoittaa, kun eteerinen öljy on täysin luonnosta muuntelematon ja mitä omistautuneisuutta sellaisen valmistaminen vaatii ja sitä kautta miten se vaikuttaa ihmiseen ja luontoon niin nyt alan ymmärtää sen pointin. Koko hienoutta en todellakaan vielä ymmärrä miten valtavasta, sanoisinko Kosmisesta voimasta, on kyse mutta kovasti yritän. Vaikutukset ovat kuitenkin jo tuttuja.

Haluatko kuulla lisää?

https://www.elavienmaassa.fi/voitko-hyvin/

– Jiri