fbpx

Minulla on ollut tässä elämässäni luonto, etenkin metsä ja meri, tärkeitä elementtejä.

Karkeasti 20 vuotta voisin arvioida henkisemmän puolen ajattelun tietoisesti vaikuttaneen minuun. Sinä aikana olen muun muassa kirjallisuuden kautta lukenut eri kantilta kaikenlaista lähestymistapaa olevaisuuteen ja ainakin omasta mielestäni pitänyt jalkani ihan topakasti maassa. Hiukan ehkä välillä meinannut lähteä laukalle, mutta kelläpä ei 😉

Sitä saattaa joskus vahvana hetkenä vaikka ajatella, että minä osaan kaiken. Voin ratkaista kaikkien ongelmat, mutta…näääh, jos ei tuota nääh- ajatusta missään kohtaa tule niin pitäisi ehkä hiukan huolestua…

Minulla on ollut onni saada tutustua monen henkisen alueen huippuosaajiin.

Astrologia, Qigong, Homeopatia, Reiki, jne, ja sitten on tämä meidän osaamisalue mille en edes keksi muuta nimeä kuin mitä opastajani, Tiina Lindholm käyttää, olosuhdeasiantuntija.

Yhtäkaikki, istuskelin saunassa ja tajusin miten kaikki ystävieni erikoisosaamiset tukevat toinen toisiaan ja miten huima osaamisjoukko on ympärilläni. Kukaan ei voi osata kaikkea, eikä pidäkään, mutta miten hienoa se on kun voi sanoa, että hei: ”näen ongelmasi, mutta ystäväni voi auttaa tässä paremmin kuin minä”. Tässä joukossa on ilman muuta mukana myös perinteinen länsimainen tutkiva lääketiede, jonka saralla on tehty huikeaa työtä. Se on vielä vaan hiukan suvaitsematon, mutta kun se lyö kättä näiden muiden osaamisalueiden kanssa, niin minusta se on tulevaisuutta. Ja loistavaa sellaista.

Meidän osaamisalueemme on poistaa ihmisiltä menneiden elämien karmisia tientukkeita, jotta muiden osaajien osaaminen pääsee paremmin perille.

Jiri

Suositut julkaisut