fbpx

Kuntoutukset tehdään aina etänä, pois lukien messumittaukset jossa tutkittava istuu kuntouttajaa vastapäätä.

Miten sitten tuo etänä tehtävä kuntoutus olisi hyvä ottaa vastaan? Onko hyvä olla silloin kotona tai valmistautua siihen jollain tapaa.

Kuntoutus kohdistetaan sekä henkilön kotiin että häneen itseensä.

Ensin tämä yliaistillinen tutkimus kohdistuu kotiin, josta poistetaan kaikki löydetyt häiriöt. Esimerkiksi:

  • Maa-alueen rasitteet
  • Haitallinen maasäteily
  • Negatiivisten henkilöiden ikävillä ajatuksillaan luomat olotilan pohjamutiin vievät ajatuskeskittymät (kutsutaan pahaksi silmäksi)
  • Levottomat vainajasielut, jotka eivät ole päässeet jatkamaan matkaansa valoon vaan ovat jääneet ns. maanläheisiksi vainajiksi

Sen jälkeen kun koti on puhdas siirrytään tutkittavaan henkilöön. Riippuen valitusta kuntoutuksesta, tutkitaan ja poistetaan joko henkilön ympäriltä löytyvät mahdolliset häiriöt tai sen lisäksi lähdetään tutkimaan syvemmin hankaluuksia aiheuttavia syy-yhteyksiä.

Tästä taisi jo selvitä, että kodin ja henkilön kuntoutus ovat tutkimisen kannalta erillisiä asioita. Eli tutkittavan ei tarvitse olla kuntoutuksen aikaan kotona, silloin keskitytään pelkästään kodin energioihin.

Vastaavasti, kun lähdetään tarkastelemaan miltä tutkittavan tilanne näyttää energeettisesti, ei ole väliä onko hän kaupassa, pihatöissä vai kotisohvalla. Korkeat auttajat jotka tuolla meidän kuntouttajien apuna ovat tehtävissään, ’löytävät’ hänet, kun ajatus on kohdistettu oikeaan henkilöön.

On mukavaa saada palautetta ihmisiltä, kun he kellon tarkasti kertovat milloin ovat tunteneet tuon kuntoutuksen alkaneen. Joku huomaa välittömästi iloisemman ja kevyemmän olon, toinen tuntee kihelmöintiä ympärillään ja kolmas saattaa tuntea kun jotain vanhaa pusertuu ulos.

Jokaisella meistä on oma menneisyytemme ja nykyisyytemme kannettavana mukanamme ja kuntoutus menee perille aina juuri niin kuin tutkittavalle on tähän hetkeen tarpeen ja sallittu. Sieltä vapautuu entistä pois jokainen kerta yksilöllinen määrä ja voisi ajatella että tilalle pääsee vastaava määrä valoa. Siten myös tuo tuntemus on yksilöllinen.

Toivottavasti tämä toi hiukan selkeyttä mitä kuntoutuksessa näin pintapuolisesti kerrottuna tapahtuu.

Linkistä saat lukea lisää eri kuntoutusvaihtoehdoista www.elavienmaassa.fi

Suositut julkaisut