fbpx

Moni olisi halukas sukeltamaan tuonne uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan, mutta useimmilla esteenä on tietämättömyys miten käyttää niitä. Täytyykö osata aromaterapian perusteet? Miten osaan valita oikean öljyn kuhunkin tilanteeseen? Miten laimennan öljyn iholle käytettynä? Apuaaaaa!!!!!

Tässä kohtaa saattaa mennä jo pillit pussiin ja tulla toteamus, että nyt menee hankalaksi vaikka kiinnostusta olisikin.

Voin kuitenkin kertoa helpottavan uutisen. Kukaan ei jää yksin Young Livingin eteeristen öljyjen kanssa. Opastan ja autan sinua öljyjen turvalliseen arkipäiväiseen käyttöön. Sinulla on aina apunasi osaavat henkilöt puhelinsoiton tai viestin päässä.

Ensimmäiseksi lähetän sinulle postissa Aloittajan oppaan heti asiakastilin avattuasi. Pääset heti lukemalla tutustumaan eteeristen öljyjen käyttöön.

Öljyt saatuasi niitä olisi ihana tuoksutella yhdessä. Jos se ei välimatkan vuoksi ole mahdollista, lähetän sinulle linkin nauhoitukseen jossa on käyty läpi kaikki aloituspakkauksen öljyt. Kun saat oman pakettisi, voit kuunnella nauhoituksen ja tuoksutella samalla öljyjä.

Lisäksi jos vain haluat, lisään sinut WhatsApp ja Facebook ryhmiin, jossa saa kysellä, olla kuulolla ja jakaa kokemuksiaan.

Toivottavasti tämä rohkaisee kaikkia epäröiviä jotka ajattelevat, että täytyisi itse olla jo valmis osaaja ennen kuin pääsee nauttimaan näiden tuomasta hyvinvoinnista. Tämä on vasta ensimmäinen askel ja siitä pääsee sitten jokainen oppimaan itselleen sopivaan tahtiin.

En tuputa enkä tyrkytä, mutta lupaan olla oppaanasi matkalla aina kun tarvitset apua 💗

www.elavienmaassa.fi/voitko-hyvin

Suositut julkaisut