fbpx

Näkymättömältä puolelta asioita vuosia tarkasteltuamme on kasveista selvinnyt enemmän asioita kuin mitä kirjoista on saanut irti.

Yksi perustavaa laatua oleva asia on ollut huomata, miten kasvien bioenergia kutistuu olemattomiin kun kasvi kasvaa väkilannoitetussa maassa. Se ei pääse ottamaan maasta mitä tarvitsee vaan ottaa sen mitä väkilannoite sille tarjoaa ja luonnollinen rakentuminen keskeytyy. Tällä saadaan määrällisesti suurempaa satoa, mutta näkymättömin silmin katsottuna valitettavasti energeettisesti kuollutta.

Silloin kun sama kasvi saa kasvaa luonnontilassa, se käyttää kaikki alkuaineet hyödyksi mitä maasta löytyy ja käyttää niitä juuri itselleen sopivassa suhteessa.

Kun luomuviljelyyn käytettävän maan on oltava lannoittamaton 3 vuotta ennen viljelyn aloittamista, Young Livingin maatiloilta vaaditaan tätä puhtautta vähintään 5 vuotta, mieluiten että maa-alue on ollut aina luonnonmukainen.

Kun eteerinen öljy joko höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla saadaan talteen kasvista, sen informaatio siirtyy tähän öljytippaan. Tällä pitkällä ajalla jonka maapohja on ollut luonnontilassa varmistetaan että kasvista saatu tieto on alkuperäinen ja puhdas, juuri sellainen kuin luonto on sen alun perin tarkoittanut.

Silloin kukin öljy kertoo kehollemme oman tarinansa täysin alkuperäisessä muodossaan ja tuo luonnon ikiaikainen viisaus siirtyy soluihimme juuri sellaisena kuin kehomme sen parhaiten ymmärtää.

Meidät näiden öljyjen voima on saanut hämmästymään yhä uudestaan ja uudestaan. Jos sinusta tuntuu, että tämä osuu omaan tapaan lähestyä asioita ja haluat päästä hyödyntämään öljyjä omassa hyvinvoinnissasi, käy kurkkaamassa mitä lisätietoa näistä löytyy Hyvinvointi-sivulta.

Kiitos maaäiti mitä luonnonihmeitä tarjoilet 💗

Suositut julkaisut