fbpx

Ihmisluonne on valitettavasti helposti taipuvainen kateuteen. Jos joku toinen menestyy tai saavuttaa jotain, tulee helposti ajatus että miksi tuo mutta en minä.

Ohimenevänä ajatuksena tästä ei suurta harmia synny, mutta jos tähän ajatukseen jää kiinni ja alkaa pyörittämään tätä mielessään päivästä ja viikosta toiseen, muodostuukin siitä pikkuhiljaa negatiivinen ajatuskeskittymä, joka kasvaa kasvamistaan ja tarpeeksi voimaa saatuaan irtoaa ja lähtee kohteeseen tekemään tuhojaan.

Pärjäävä yrittäjä, urheilija, missi, naapuri jolla on paremmat tulot, puolituttu joka elää onnellisessa parisuhteessa. Negatiivinen ihminen kyllä aina löytää kohteen, johon saa omaa pahaa oloaan purkaa.

Onni saattaakin olla katoavaista, kun yksi tai useampi kateellinen ottaa tämän henkilön silmätikukseen.

Tätä negatiivista ajatuskeskittymää, joka lähtee kohteeseen tekemään ikävyyksiä kutsutaan pahaksi silmäksi. Tämä termi on tuttu melkeinpä jokaisessa maailman kolkassa.

Kun paha silmä saavuttaa kohteen, alkaa usein ns. huono onni. Kodin energiat laskevat pohjalukemiin, jolloin herkkätuntoiset huomaavat tämän usein saman tien selittämättömänä epämukavana olona ja perheenjäsenet alkavat riidellä mitä pienemmistäkin asioista. Saattaa tulla jatkuvaa sairastelua, ylimääräisiä kuluja kun auto tai kodinelektroniikka alkaa vuorotellen menemään epäkuntoon. Yritystoiminta hiipuu ilman mitään näkyvää syytä.

Yksi keino on yliaistillisesti ensin todeta nämä kodissa olevat pahat silmät ja sitten poistaa ne henkisellä käskyllä.

Meitä on Suomessa yli tuhat Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kautta kouluttautunutta auttajaa, jotka pystyvät tämän tekemään.

Tätä ei tarvitse tulla paikanpäälle toteamaan vaan meille kaikille auttajille riittää, että tiedämme kohteen jolloin pystymme keskittämään ajatuksen tutkittavaan paikkaan ja etänä ’tarkastamaan’ tilanteen.
Kun häiriöt on todennettu, poistetaan pahat silmät ja kuntoutetaan niiden lähettäjät, jotta he eivät jatka tätä ikävää toimintaansa.

Muistetaan siis ajatella hyvää toisistamme 💗

Apua löydät täältä

Suositut julkaisut