fbpx

Elämänalueet -kuntoutus aloitetaan aina tekemällä kuntoutettavalle henkilölle menneiden elämien puhdistus.
Tässä on todettu sopivaksi määräksi viisi edellistä elämää, jolloin päästään ajassa 1000 – 1500 vuotta taaksepäin.

Siinä kuittaantuu siis viiden menneen elämän karmat niin pitkälle kuin se on tarpeen ja sallittu. Kuntoutus etenee muutamia viikkoja ja sen aikana näitä menneitä asioita vapautuu ja sen ihmiset tuntevat kukin omalla tavallaan.
Aina on auttajan vastuulla (tässä tapauksessa meidän), että näistä elämistä vapautuneet asiat puhdistetaan tutkittavan ympäriltä, kun ne ovat tulleet pintaan poistettavaksi.

Unissa tai valveillakin saattaa huomata menneistä elämistä pintaan pulpahtelevia asioita. Niitä ei tarvitse säikähtää, niiden voi vaan antaa nyt mennä, ne on käsitelty.
Jotkut ovat sanoneet, että jonkin aikaa kuntoutuksen jälkeen on tullut ikään kuin pysähtynyt olo, mitä nyt pitäisi tehdä, kun jokin sisäinen ’ajojahti’ on päättynyt. Se vain tarkoittaa, että voi ottaa aikalisän itselleen ja miettiä mitä haluaa tulevalta ilman tuota menneen painetta niskassa.

On helpottavaa saada pois noiden menneiden elämien taakka jota kannamme tietämättämme sisällä. Sieltä poistuu usein kauheuksia mitä olemme tehneet toisille tai itsellemme. Tilalle mahtuu taas vähän enemmän valoa jota pääsemme sitten kirkkaammin säteilemään 💗

Tutustu kuntoutukseen 💗

Suositut julkaisut