fbpx

Meille kuntouttajille tulee aika ajoin vastaan henkilöitä jotka ovat jo menettäneet elämänhalunsa ja hautovat itsemurhaa.

Halusimme avata tähän mitä toimenpiteitä heidän auttamiseksi tehdään, jotta menneiden elämien painolasti saadaan painamasta ja henkilöllä on mahdollisuus löytää elämän ilo.
Osa termeistä voi olla outoja, mutta aiemmista postauksista löytyy tarkempaa tietoa esimerkiksi noista omista karmallisista vanajista.

Mutta, tässä meidän työlista kun itsetuhoisuutta epäillään:

  • Ensin tarkastetaan kodin ja ympäristön energiat ja poistetaan kaikki löydetyt häiriöt.
  • Tutkitaan henkilön negatiivisuuden voima.
  • Tutkitaan astraalikehon kunto (siitä nähdään onko taustalla vaikuttamassa esim. päihteiden käyttö).
  • Tutkitaan henkilön pääpersoonan voima. Jos pääpersoonan voima on laskenut, on vaikuttamassa omia karmallisia vainajia edellisistä elämistä. Sitten etsitään nämä omat karmalliset vainajat eli ne elämät jossa on aiemmin tehty itsemurha ja kuitataan positiivisella karmalla niiden karmavelat.
  • Tutkitaan ja poistetaan kaikki henkilökiroukset eri elämistä.

    Kun kaikki vaikuttavat häiriöt on saatu poistettua, nostetaan henkilö lopuksi paratiisitilaan jolloin hän nousee positiiviselle puolelle. Sitten tuleekin kuvaan ihmisen vapaa tahto eli hänellä on ajan myötä mahdollisuus valua takaisin negatiivisuuteen tai mikä toivottavampaa jäädä positiiviseen olotilaan.

Suositut julkaisut