fbpx

Ei ole aina helppoa seurata toisen menestymistä tai onnea. Myötäelämisen sijaan saattaakin takaraivoon hiipiä ajatus, että miksi tuo onnistuu mutta minä en.

On ihan ok ja inhimillistä, että tällaisia ajatuksia tulee ja menee, mutta ikävintä on jos niihin jää kiinni. Ohimenevänä ajatuksena tästä ei suurta harmia synny, mutta jos tästä ajatuksesta ei pääse yli ja alkaa pyörittämään tätä mielessään päivästä ja viikosta toiseen, muodostuukin siitä pikkuhiljaa negatiivinen ajatuskeskittymä, joka kasvaa kasvamistaan ja tarpeeksi voimaa saatuaan lähtee kohteeseen tekemään tuhojaan.

Pärjäävä yrittäjä, urheilija, ylennyksen saanut työkaveri, naapuri jolla on paremmat tulot, puolituttu joka elää onnellisessa parisuhteessa. Negatiivinen ihminen kyllä aina löytää kohteen, johon saa omaa pahaa oloaan purkaa.

Onni saattaakin olla katoavaista, kun yksi tai useampi kateellinen ottaa tämän henkilön silmätikukseen.

Tätä negatiivista ajatuskeskittymää, joka lähtee kohteeseen tekemään ikävyyksiä kutsutaan pahaksi silmäksi. Tämä termi on tuttu melkeinpä jokaisessa maailman kolkassa.

Kun tämä ikävä ajatuskeskittymä saavuttaa kohteen, alkaa usein ns. huono onni. Kodin energiat laskevat pohjalukemiin, jolloin herkkätuntoiset huomaavat tämän usein saman tien selittämättömänä epämukavana olona ja perheenjäsenet alkavat riidellä mitä pienemmistäkin asioista. Saattaa tulla jatkuvaa sairastelua, yritystoiminta hiipuu ilman mitään näkyvää syytä.

Yksi keino on yliaistillisesti ensin todeta nämä kodissa olevat pahat silmät ja sitten poistaa ne henkisellä käskyllä.

Meitä on Suomessa noin tuhat Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kautta kouluttautunutta auttajaa, jotka pystyvät tämän tekemään.

Tätä ei tarvitse tulla paikanpäälle toteamaan vaan meille kaikille auttajille riittää, että tiedämme kohteen jolloin pystymme keskittämään ajatuksen tutkittavaan paikkaan ja etänä ’tarkastamaan’ tilanteen.
Kun häiriöt on todennettu, poistetaan pahat silmät ja kuntoutetaan niiden lähettäjät, jotta he eivät jatka tätä ikävää toimintaansa.

Muistetaan siis ajatella hyvää toisistamme 💗

Apua löydät täältä

Suositut julkaisut