fbpx

Edellisessä postauksessa raapaistiin pintaa, mistä varputaidossa on kyse. Sympaattinen hermosto taivutti varvun vesisuonen päällä. Se on se klassinen esimerkki. Entäs sitten ne muut tiedot? Mistä vastaukset, kun varpua aletaan tosissaan käyttää työkaluna? Mistä tulee tieto missä on vainaja, paha silmä tai onko jollain alueella maakirous tai luonnonhenkiä tai mitä vain, vaikka ei olla itse edes paikalla?

Tiina Lindholmia lainatakseni, tietolähde on kosminen Google. Se on Luonnonmuisti eli Akaashiset aikakirjat. Siellä on tieto kaikesta luonnossa koskaan tapahtuneesta, kuinka pitkältä ajalta tahansa. Sieltä luonto saa tiedon miten kasvaa ja miten korjata vahingot. Mikä vaivaa Äiti Maata? Miksi joku ihminen on jollekin ilkeä ilman näkyvää syytä? Miksi sääolot ovat muuttumassa näin ääreviksi, ja ennen kaikkea miten voimme auttaa näissä ja lukemattomissa muissa asioissa.

Jos kerran on näin, niin nostetaanpa jalka nyt kokonaan jarrulta. Tätä Luonnonmuistin tutkijaa ei siis rajoita paikka, jos kerran voimme tutkia asioita ympäri maapalloa tai mitä tahansa paikkaa olevaisuudessa, vaikka Saturnuksen renkaita. Aika on vain fyysisen tason käsite, joten nythän on niin, ettei häntä rajoita myöskään aika. Voimme Luonnonmuistista saada tietoa mistä vaan menneisyydestä ja myöskin tulevaisuudesta, toki Maapallolla vallitsevan vapaan valinnan muodostamissa puitteissa eli tulevaisuus muuttuu koko ajan.

Kuka tai mikä sitten sen varvun taivuttaa tässä tapauksessa? Ne on ne meidän nohevat auttajat, jotka varmasti hyrisevät tyytyväisyyttään kun saavat auttaa ja opastaa. Tutkija itse on koko ajan suurennuslasin alla ja mitä enemmän varpua käyttää, niin sen paremmin tietoa Luonnonmuistista saa.

Muistutan vielä, että Luonnonmuisti on avointa dataa kaikille vilpittömille etsijöille.

Suositut julkaisut