fbpx

Suurin syy näyttäisi olevan kateus ja katkeruus. Jos joku toinen menestyy sellaisessa mitä on itse yrittänyt vähemmän hyvällä menestyksellä, voi myötäiloitsemisen sijaa tullakin kateutta, että miksi tuo onnistuu ja minä en.

Jos nämä katkerat ajatukset jäävät päälle ja pyörivät toistuvasti mielessä, alkaa niistä muodostumaan negatiivinen ajatusmöykky joka kasvaa kasvamistaan ja sitten riittävän suureksi muodostuttuaan ’irtoaa’ ja lähtee kohteeseen tekemään ajatuksen mukaista haittaa.

Silloin ei kuitenkaan puhuta vielä kirouksesta vaan pahasta silmästä. Tällainen negatiivinen ajatuskertymä eli paha silmä saa aikaan yleensä liiketoiminnan hiipumisen, ihmiset tietämättään alkavat karttaa yritystä ja saattavat asioida toisessa paikassa entisen tutun sijaan ilman mitään erityistä syytä.

Jos tämä negatiivinen henkilö sitten siirtyy muihin aatoksiin ja ajan kuluessa unohtaa kateutensa yrittäjää kohtaa, hiipuu paha silmä kuukausien saatossa pois ja yritystoiminta palautuu ennalleen.

Entäs jos nämä ajatukset eivät siirrykään muualle vaan vihanpito jatkuu?

Silloin on vaarana, että näistä toistuvista pahoista silmistä muodostuu kirous. Kirous ei hiivu pois yksinään vaan se jää elämään sitten omaa elämäänsä, vaikka kuukausien tai vuosien kuluessa tämä negatiivinen henkilö olisi jo asiansa unohtanut. Yrittäjä kuitenkin sitkuttelee eteenpäin eikä useinkaan tiedä mikä taustalla haittaa kaikkia yrityksen asioita. Tuntuu vaan että on jatkuvaa huonoa tuuria.

Tällaisissa tapauksissa on onneksi mahdollista yliaistillisesti tutkia onko yritys kirottu ja sen jälkeen poistaa kirous ja kuntouttaa kirouksen alullepanija. Sitten asiat pääsevät rullaamaan taas eteenpäin uudella energialla.

Vielä parempi tietysti jos jo siinä vaiheessa, kun yrityksessä on ’vain’ pahoja silmiä, päästään toteamaan nämä pahat silmät ja poistamaan ne sekä kuntouttamaan lähettäjä.

Näkymättömältä puolelta pääsee näkemään kyllä uskomattomia asioita joita on vaikuttamassa erilaisiin elämänalueisiin.

Suositut julkaisut