fbpx

Tarinoin viimeksi yöunien hankaluuksista. Laitetaan nyt hiukan lisää löylyä kiukaalle ja kurkataan miltä erinäiset uniongelmat näyttävät näkymättömällä puolella.

Hiukan jo liippasinkin aihetta, kun oli juttua omatekoisista ajatusluomuksista, joita voi kutsua jopa piruiksi. Ne taitavat olla yleisimpiä yöunia kiusaavia tekijöitä.

Kun nukkumisvaikeutta on ollut jonkin aikaa elämässä, alkaa mielessään jo pelätä kuinka tuleva yö menee. Näistä omista ajatuksista muodostuu pikkuhiljaa ajatusenergiaa kyseiseen asiaan liittyen. Kun samaa ajatusta toistaa illasta toiseen kuukausia, alkaa yksittäisistä mietteistä kerääntyä yhteen pelkomöykky, joka kasvaa ja kasvaa ja lopulta on niin hallitseva, että voidaan puhua jo yöpirusta. Pelottavasta nimestä huolimatta tähän ei liity mitään paholaista vaan kyse on ajatusenergiasta.

Tässä tullaan taas siihen perusasiaan, että pitää olla tarkkana mitä ajattelee, sillä siitä tulee ajatusmuoto astraalitasolle ja sieltä käsin sitten aiheuttaa harmia meillä tänne fyysiseen maailmaan. En voi liikaa painottaa, että koko ajan tarkempana pitää olla mitä herkempi ihminen on, sillä herkkyyden mukana kasvaa luomisvoima ja siten myös vastuu siitä mitä ajatuksillaan tekee.

Mitäs muita asioita sitten yöunia voi kiusata näkymättömällä puolella?

Joka yö unissaan ihminen vaeltelee astraalitasolla ja etenkin herkät ihmiset, joilla on paljon sisäistä Valovoimaa voivat vetää sieltä ympärilleen vainajia, kuten pihalamppu houkuttelee yöperhosia.

Ja mitä herkempi ihminen, sitä hankalammaksi nukkuminen käy tässä energiassa.

Tämä voi kuulostaa hassulta mutta näin se vaan menee ja olen saanut tämän omakohtaisestikin kokea lukuisia kertoja.

Joskus ollut jopa niinkin, että yöunet ovat olleet kirottuja. Tällaista syytä huonosti nukkumiseen löytyy kuitenkin aika harvoin.

Mainittakoon vielä, että kodin energiat vaikuttavat tietysti myös nukkumiseen. Jos kodissa on vaikka paha silmä niin energiat ovat pohjamudissa eikä yöunet varmastikaan ole silloin kovin levolliset.

Onneksi näille kaikille asioille voidaan tehdä henkisiä toimia, jotta paremmat yöunet ovat mahdolliset.

Kauniita unia.

Kaikkea hyvää sinne,

Jiri

Suositut julkaisut