fbpx

Kuten termikin kertoo, tietty rajattu maa-alue on kirottu.

Menneinä aikoina on tehty pakolla maanjakoja, sodissa on viety maita ja rajoja siirretty, kauniille alueille on rakennettu kerrostaloja, syitä maakirouksiin löytyy lukuisia.

Kuka näitä maita sitten kiroaa?

Kirous on voinut syntyä yhden tai useamman henkilön toimesta.

Yksittäisen ihmisen tai perheen elämä on voinut muuttua rajulla tavalla, kun maanjakoja on aikanaan tehty tahdonvastaisesti. Silloin negatiivinen henkilö luo voimakkailla vihan, katkeruuden tai kateuden ajatuksilla kirouksen kyseiselle alueelle tai tilalle.

Sodissa tätä viholliseen kohdistuvaa vihan ajatustyötä tekee valtava joukko ihmisiä. Niinpä entiset sotatantereet ovat karuja paikkoja energioidenkin puolesta. Kun siihen vielä lisätään tällä alueella taisteluissa menehtyneet, jotka ovat jumissa kyseisen maakirouksen alla ja elävät sodankauhuja uudelleen ja uudelleen, on asuinpaikka näkymättömin silmin katsottuna melko sietämätön.

Maakirous pudottaa alueen värähtelyn yhteen, jolloin siitä tulee luonnon ja ihmisen kannalta epäterve. Kun paikalle rakennetaan talo, on asukkaiden mahdollisuudet fyysisesti ja henkisesti terveenä pysymiseen aika heikot.

Onneksi maakiroukset voidaan poistaa, kun ne vain ensin löydetään ja todennetaan.
Ensin tutkitaan montako maakirousta talon alueelta löytyy, sen jälkeen lasketaan montako hehtaaria niiden suuruus on ja sitten voidaan henkisin toimin poistaa kiroukset. Tämän jälkeen vielä tarkastetaan oliko maakirouksen alla jumissa vainajia ja autetaan heidät tarvittaessa eteenpäin.

Lopuksi varmistetaan että alueen värähtely nousee luonnontilaan. Sitten on taas luonnolla ja ihmisillä asumiskelpoinen paikka, johon elinvoima on palannut.

Suomessa meitä on jonkin verran ketkä pystyvät maakirouksia etänä tarkistamaan ja sitä myötä poistamaan. Voisi ajatella että kartalle ilmestyy tummien alueiden tilalle kirkkaan vihreitä kohtia sitä mukaa kun alueiden värähtely nousee.
Meidänkin palvelussa maakirousten tarkastus ja poisto sisältyy aina automaattisesti kuntoutukseen samalla kun kodin energiat tutkitaan, sitä ei tarvitse erikseen pyytää.

Tervetuloa tutustumaan💗

Suositut julkaisut