fbpx

Tässä on kaksi näennäisesti täysin toisistaan erillään olevaa asiaa, mutta lähemmän tarkastelun jälkeen niillä näyttää kuitenkin olevan yhtymäkohta.

Tämä vaatii pienen pohjustuksen…

Jos asunnossa on haitallista maasäteilyä, se jäytää henkilön terveyttä vuodesta toiseen ja pikku kremppaa tai kolotusta tuntuu ilman sen suurempaa syytä. Mikäli henkilö on tämän lisäksi joutunut jonkun kateellisten, mustasukkaisten tai vihaavien ajatusten kohteeksi (tämä musta ajatuskertymä tunnetaan myös nimellä paha silmä), alkaa kotona olla melkoisen raskas olotila.

Eteeristen öljyjen tehtävä on nostaa ihmisen olotilaa tukien sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Ja näiden Young Livingin öljyjen on yliaistillisesti tutkittu tekevän noita molempia.

Mitenkäs sitten kun öljyilijän kodissa on haitallista maasäteilyä ja muutama paha silmä, alkaako se olotila nousemaan?

Kyllä. Öljyt edelleen vievät viestiä solutasolle ja vaikuttavat tähän fyysiseen kehoon ja samalla tuoksuvaikutus stimuloi aivojen limbistä järjestelmää viestittäen rentoudesta tai virkistyksestä öljyn ominaisuuksista riippuen. Mutta. Samalla nuo kodin matalat energiat vetävät fyysistä ja henkistä vireyttä alaspäin jolloin öljyn tehoista ei saada ns. kaikkea irti.

Meidän kaikkien tarkoitus täällä maapallolla on kehittyä jollain tapaa henkisesti eteenpäin (ei liity millään tapaa uskontoon vaan ehkä mieluumminkin oman itsen tuntemiseen) ja nämä eteeriset öljyt näyttävät olevan siihen mitä parhain tuki, auttaa saavuttamaan se korkein potentiaalimme mikä meissä on.

Kun kodista poistetaan häiriöt jotka vetävät olotilaa alaspäin, pääsevät nämä öljyt tekemään sitä tärkeää työtään koko mahtavalla potentiaalillaan mitä luonto on niihin rakentanut ikiaikaisella viisaudellaan.

Niinpä haluamme tarjota ilmaiseksi kaikille tiimiläisillemme kodin energioiden tarkastuksen ja puhdistuksen. Jos olet jo öljyilijä tiimissämme, niin laita sähköposti osoitteeseen avuksi@elavienmaassa.fi otsikolla ’Tiimityö’. Tarkastamme kotisi energiat ja lähetämme vastauspostissa kotoa löydetyt ja poistetut häiriöt. On mukavampaa jatkaa hyvinvoinnin tiellä hiukan kevyemmin askelin.

Ja kaikilta uusilta öljyilijöiltämme kysymme tulevaisuudessa haluavatko he tällaisen ’tervetulosiivouksen’.

Voit lukea lisää näistä öljyistä sivuiltamme www.elavienmaassa.fi

Kaikkea hyvää sinne!

Suositut julkaisut