fbpx

Omassa elämässäni kohtasin taas tilanteen missä ei ollut sen isompaa riitaa, mutta pientä erimielisyyttä arkiasioista vain. Sen kuittasin sanalla: ”joo”. Tuohan on sinänsä ihan arkea, mutta kuitenkin jäin sitä pohtimaan. Kiitos tulee helpohkosti, mutta Anteeksi…. eipä enää tulekaan. Miksihän?

Sitä kiertelen ja kaartelen vaikka sanomalla sori, my bad, läpällä tai muilla vastaavilla tyhjyyksillä, mutta ihan rehellisesti sanottuna ”anteeksi”……, on pirun vaikeaa. Voin myöntää etten itse edes muista milloin olisin itse sanonut suomeksi ”anteeksi”. Aina on joku tekosyy, mihin vedota.

No, sanahan on vahva. Siinä myönnetään, että on itse ollut väärässä ja sitten vielä pyydetään toiselta hyväksyntää, mitä ei välttämättä edes saa ja siinä päästään pelkoon. Oma ego lienee se suurin vastavoima, arvelisin. Kuntoutuksia kun teen, niin kaikkeen liittyy aina anteeksianto- ja pyyntö, ja silti ihmettelen tällaisia.

Tähän alle olen liittänyt anteeksiannon ja anteeksipyynnön tehopaketin.

Jos sinulla vielä tukkoisuutta tai muita elämääsi liittyviä tulppia, joiden synty on jäänyt sinulle epäselväksi, tällä anteeksiannon ja -pyynnön tehopaketilla voit tasoittaa nykyelämäsi tietä ja vapauttaa sen avulla Itsesi.

Suosittelen lämpimästi jokaista lukemaan tämän ajatuksella läpi.

Jiri

VAPAUTTAVAT VOIMAT

Tekstin anteeksiannot: Aila Norlamo

Tekstin anteeksipyynnöt: Tiina Lindholm

Anteeksiannon ja -pyynnön tehopaketti

Annan anteeksi kaikelle ja kaikille, jotka ovat joskus asettuneet minua vastaan. Ja pyydän myös anteeksi kaikesta ja kaikilta, joita vastaan olen joskus asettunut. Jokaiselle, joka on käytöksellään tehnyt minut onnettomaksi ja vihaiseksi, annan anteeksi. Ja jokaiselta, jonka olen käytökselläni tehnyt onnettomaksi ja vihaiseksi, pyydän anteeksi.

Annan anteeksi kaikelle mikä on ulkopuolellani ja myös kaikelle mikä on sisälläni. Ja pyydän anteeksi kaikesta mikä on ulkopuolellani ja myös kaikesta mikä on sisälläni. Annan anteeksi kaiken menneen, nykyisen ja tulevan. Minä annan anteeksi kaiken. Ja pyydän anteeksi kaiken menneen, nykyisen ja tulevan. Ja minä pyydän anteeksi kaiken.

Annan anteeksi kaikille, joiden nimi herättää katkeruuden tai vihamielisyyden tunteita minussa, ja jokaiselle, joka herättää mielessäni kalvavan levottomuuden. Ja pyydän anteeksi kaikilta, joille nimeni herättää katkeruuden tai vihamielisyyden tunteita heissä, ja jokaiselta, jolle herätän heidän mielessään kalvavan levottomuuden.

Annan anteeksi toisille mitä tahansa he ovatkin tehneet minua kohtaan. Annan anteeksi myös sen mitä he ovat tehneet toisille. Ja pyydän anteeksi kaikilta mitä tahansa olen tehnyt heitä kohtaan. Ja pyydän anteeksi myös sen mitä minä olen tehnyt toisille.

Ennen kaikkea annan anteeksi itselleni. Ja ennen kaikkea pyydän anteeksi itseltäni. Kukaan ei määrää minulle kovaa kohtaloa – ei Jumala eivätkä muut ihmiset – minä teen sen itse. Olen tullut maan päälle oppiakseni antamaan anteeksi ja pyytämään anteeksi, ei niinkään kenenkään muun kuin itseni takia.

Anteeksianto ja anteeksipyyntö ovat henkisiä asenteita. Ne ovat voimakkaita. Ne pystyvät parantamaan sairauteni. Anteeksianto ja anteeksipyyntö on kehittymistä. Ne pystyvät tekemään surevasta iloisen, poistamaan kaikki patoumat alemman minäni ja korkeamman itseni väliltä. Ne antavat tilaa todelliselle Itselleni.

Huom! Älä välitä, jos jonkin aikaa ohjetta tehtyäsi, sinulle nousee pintaan yllättäviä tunnepurkauksia, sillä ne vain kertovat, että nyt olet oikealla tiellä ja ikävät asiat alkavat purkautua. Menkäämme tälläkin lailla kohti sisäistä kasvua!

Suositut julkaisut