fbpx

Meiltä on kyselty kuntoutusten yhteydessä mitä tuo laajentunut bioenergiakenttä tarkoittaa. Jos kuntoutetun kenttä on 15 metriä, mutta terveenä pysymiseen tarvitaan 2 m niin mitä tuolla ylimääräisellä tekee?

Bioenergia on kaikkiallista, kosmista elämänvoimaa, jota on ihan joka paikassa luonnossa.
Kun sen määrä mitataan ihmisen ympäriltä, on kyseessä pallomainen suojakenttä ihmisen ympärillä. Sitä voi kuvailla myös terveyskentäksi. Kun perusterveen ihmisen be- kenttä on siinä 2-2,5 metrin huitteilla, on kaikki hyvin. Jos kenttä on oleellisesti pienentynyt, on syytä tutkia sen syy. Syy saattaa löytyä ulkoisista asioista, kuten kodin lähellä olevista voimalinjoista, kodin maasäteilystä, induktioliedestä tai muista sähkömagneettisen säteilyn lähteistä. Kyseessä saattaa myös olla jokin sairaus. Loppuun palaneella ihmisellä tämä kenttä voi olla vain noin 3 cm.

Kun taas mitataan suurempia kenttiä, voidaan sanoa, että ihminen on astunut henkiselle polulle ja saattaa tehdä auttamistöitä jossain muodossa. Voitaneen sanoa hänen olevan ns vanha sielu jolla on henkistä menneisyyttä. Tällainen ihminen on herkkä tunnistamaan näkymättömiä astraalisia rasitteita, kuten vainajia tai pahoja silmiä. Myös aiemmin mainitut sähköiset rasitteet häiritsevät heitä enemmän kuin ns valurautaihmistä.

Onneksi tämä laajentunut be- kenttä toimii kuin akku eli herkkäkin ihminen kestää hankalia olosuhteita pitempään. Otetaan esimerkiksi muutaman tunnin junamatka, joka on täynnä wifiä ja epätoivoisesti täysillä virroilla kenttiä etsiviä matkapuhelimia ja kaikki tämä metallilaatikossa, joka vielä vahvistaa vaikutusta. Kun sitten tämä herkkis pääsee parempaan ympäristöön, tankkautuu hän automaattisesti nopeasti ennalleen.

Bioenergiakentän ja kodin rasitteet voi käydä tarkistuttamassa esimerkiksi messuilla Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen ständillä, samoin henkilöt jotka ovat jo pidempään käyneet yhdistyksen kursseilla pystyvät mittaamaan be-kenttiä.
Myös meidän palvelussa kuntoutuksen alussa tutkitaan lähtötilanteen be-kenttä, sama tarkastetaan lopussa kun rasitteet on poistettu tutkittavan ympäriltä. Nyt nämä molemmat tiedot on lisätty myös kuntoutuksen yhteenvetolomakkeeseen.

Tutustu kuntoutukseen 💗

Suositut julkaisut