fbpx

Tunnetko väsymystä ja ilottomuutta?

Moni on saanut apua alakuloon ja pitkään jatkuneeseen väsymykseen.
Kodistasi ja ympäriltäsi poistetaan rasitteet, jotka saavat olon maatuneeksi sekä aiheuttavat riitaisuutta ja ikävän olon.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Pääset heti nauttimaan uudenlaisesta keventyneestä olosta!
Huomaat tämän keveänä ja iloisena olona sekä uudenlaisena energisyytenä.

Tämä on tehty sinulle helpoksi

Tutkiminen ja häiriöiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä. Eli sinä voit rauhassa touhuta kotona omia askareita, välittämättä ajankohdasta jolloin asioitasi tutkimme. Kuntoutukseen ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Näillä tiedoilla pystymme keskittymään oikeaan kohteeseen ja vaikutus on aivan samanlainen kuin paikan päällä tehtynä.

Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.

Sinulle mielenkiintoisin osa on varmastikin Yhteenveto-lomakkeen lukeminen. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi (tunnetaan myös nimellä chi, elämänenergia) suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen. Perusterveellä ihmisellä tämä on vähintään kaksi metriä. Lähetämme yhteenvedon selityksineen sinulle sähköpostiin heti kun kuntoutus on tehty.

Apunasi kokeneet auttajat

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistyksen opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Meitä on Suomessa jo yli tuhat koulutettua auttajaa, jotka arkityössämme edustamme kaikkia mahdollisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu.

Me, Outi ja Jiri, tuomme tätä auttamistyötä näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta. Arkityötämme teemme insinööreinä, mutta sisältä tuleva palo on tuoda tätä näkymätöntä puolta näkyväksi kaikille kiinnostuneille, onneksi se on mahdollistunut tällä tavoin.

Jos sinusta tuntuu, että voit luottaa meihin ja kaipaat apua hankalaan oloosi, suosittelemme lämpimästi edullista 'Koti ja Ympäristö' -kuntoutusta. Sillä on saatu suuri helpotus arkeen jo suurimmassa osassa tutkittuja tapauksia.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole kuntoutuksen tulokseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä meille 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Eli voit ilman riskiä katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.


Kuntoutuksesta ei ole koskaan mitään haittaa, mutta saatat yllättyä iloisesti sen tuomasta ilosta ja keventyneestä olosta.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja lisää energiaa!

Klikkaa ja tutustu