fbpx

Eikö tuntuisi hyvältä olla taas energinen ja toimelias?

Moni väsynyt ja voimaton on saanut takaisin elämänilonsa

Onko kotona riitaisuutta ja tunnet olosi väsyneeksi?

Usein kodeista löytyy henkisiä rasitteita, jotka aiheuttavat perheissä turhaa riitaisuutta. Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin, tuntuu että jokin ärsyttää.

Myös ihmisten ympärillä (voidaan kutsua myös auraksi) vaikuttaa häiriöitä, jotka tuntuvat väsymyksenä ja voimattomuutena.

Onneksi nämä ikävät rasitteet voidaan poistaa ja saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon. Kotona on taas rauhallinen ja hyvä olla.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Saat tuntea kuinka ilo palaa elämään ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit!

Miksi keho ei jaksa?

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä on usein vajetta bioenergiakentässään ja hivenaineissa. Näiden tilanne tutkittavan osalta mitataan sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta nähdään mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla henkisillä häiriöillä oli tutkittavan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä poistamme ympäriltäsi ja kotoa henkiset häiriöt. Lopuksi kuntoutamme sinut jolloin sekä bioenergiakenttäsi ja hivenainevarantosi alkavat kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Miten on mahdollista, että sinun ei tarvitse tehdä mitään?

Sinua auttamassa ovat kokeneet kuntouttajat. Poistamme kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut, jolloin olo kohenee ja voimat palautuvat.

Tutkiminen ja häiriöiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Tähän ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystymme yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen. Tätä olemme tehneet jo kymmenen vuotta.

Kuntoutuksen vastaanottaminen on helppoa. Rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia keventyvästä olosta.

Mitä nämä rasitteet yleensä ovat?

Yleisin kodeista löytyvä rasite on negatiivisen henkilön ajatusten seurauksena syntynyt ikävä ajatuskeskittymä joka tunnetaan maailmalla myös nimellä paha silmä, nimi on oikeastaan aika kuvaava. Syynä pahantahtoisuuteen voi olla esimerkiksi mustasukkaisuus, kateus, viha tai katkeruus. Ajatus on energiaa, joten kun tämä viheliäinen luomus lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, tuntee koko perhe sen nahoissaan kertakaikkisen epämukavana olona. Tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa. Lapset ovat erityisen herkkiä tuntemaan nämä ja reagoivat usein voimakkaasti, saattaen joutua jopa raivon valtaan ihan näennäisesti tyhjästä. Onneksi nämä ovat meille auttajille helposti poistettavia häiriöitä.

Toinen yleinen, mutta aika vähän tunnettu rasite on haitallinen maasäteily. Maasäteily on osa luontoa, mutta jos voimakkaat maasäteilylinjat kulkevat asunnon läpi, se jäytää asukkaiden kehoa ja tuntuu että kropassa on aina pientä selittämätöntä vaivaa. Tämä kuluttaa myös terveyskenttäämme ja monet vaivat pääsevät iskemään helpommin, kun suojaus on pudonnut. Kuntoutuksessa tämä haitallinen maasäteily poistetaan kodista.

Apunasi ovat kokeneet auttajat

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistyksen kautta tunnistamaan ja poistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita.

Meitä on Suomessa jo suuri määrä koulutettuja auttajia, jotka arkityössämme edustamme erilaisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu.

Me, Outi ja Jiri, tuomme tätä auttamistyötä näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta. Arkityötämme teemme insinööreinä, mutta sisältä tuleva palo on tuoda tätä näkymätöntä puolta näkyväksi kaikille kiinnostuneille ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Tutkimusta tehdessä kirjaamme kaikki kodistasi ja ympäriltäsi löytyvät rasitteet excel-taulukkoon sitä mukaa kun niitä yliaistillisesti tutkimme ja poistamme. Lopuksi kuntoutamme sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Viimeisenä vaiheena on taulukkoon kirjattujen löydösten lähettäminen sinulle. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olo kohenee.

Asiakkaiden kokemuksia

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen?

Eikö olisi hienoa jos kotona on taas rauhallisen olotilan, jossa voit rentoutua ja tunnet kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Tyytyväisyystakuu

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teemme noin neljäkymmentä kuukaudessa.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa nappia ja lue lisää.