fbpx

lemmikit ja kotieläimet

Eläimet aistivat näkymätöntä puolta ihmisiä herkemmin ja ovat siksi alttiimpia tuntemaan myös kodin rasitteet.

Tämä saattaa näkyä rauhattomuutena, erilaisina fyysisinä oireina ja koirilla ’turhan’ haukkumisena tai tietyn paikan tuijottamisena.

Jotakin naapuria saattaa häiritä koiran haukkuminen ja hän toistuvasti mielessään manaa asiaa ja kun aikansa tämä negatiivinen ajatuskeskittymä on paisunut niin se lopulta irtoaa ja lähtee kohteeseen (lemmikin kotiin) kiusaamaan asukkaita ja lemmikkiä. Onpa törmätty siihenkin, että joku on vihoissaan jopa kironnut koiran.

Eläimet ovat herkkiä aistimaan myös maanläheiseksi jääneitä vainajia. Jos näitä löytyy kodista, niin heidät ohjaamme valoon eikä lemmikin tarvitse enää ’vahtia’ heitä.

Kuntoutuksessa tarkastamme siis kodin energiat ja poistamme henkiset häiriöt jotka ovat rasittamassa ihmisiä ja eläimiä. Lopuksi vielä tarkastamme onko suoraan lemmikkiin kohdistuvaa rasitetta sekä kuntoutamme hänet nauttimaan hyvästä olotilasta.

Eläimet ovat kiitollisia kuntoutettavia, ne ottavat avun aina vastaan ilman mielen esteitä ja pääsevät välittömästi nauttimaan uudesta paremmasta olotilasta.

lemmikit (30 eur)

Jos otat itsellesi minkä tahansa kuntoutuksista, tämä sisältyy siihen mukaan maksutta. Riittää että Tilauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa mainitset perheessänne olevat lemmikit.