fbpx

Meiltä on kysytty, mitä tuo kuntoutus tarkoittaa käytännössä. Yritän selventää hiukan.

Maapallolla on tiettyjä Luonnon Lakeja, joiden yli emme voi vaikuttaa. Näistä yksi on Vapaa Tahto ja toinen Karman Laki.

Meitä ympäröi rajaton joukko auttajia, enkeleitä, oppaita tai miksi kukin heitä kutsumme. Nämä auttajat eivät kuitenkaan voi itse olla aloitteellisia. Asioihimme ei pyytämättä saa puuttua. Me ihmiset olemme itse vastuussa millaiseksi haluamme maailman muuttuvan.­

Me kuntouttajat emme tee mitään omista voimistamme vaan toimimme välittäjinä. Emme vie jumiin jäänyttä vainajaa Valoon, emme poista kirousta tai haitallista maasäteilyä. Mutta, kun esitämme pyynnön, saavat nämä Auttajat sitten luvan lähteä auttamistöihin ja tehtäviä suorittamaan.

Rasitteet pitää kuitenkin ensin tutkimalla löytää ja todentaa, jotta kuntoutus/ pyyntö voidaan kohdistaa oikein. Se on myös meidän kuntouttajien tärkeä tehtävä. Etsiä kaikki henkilöä ja paikkaa koskevat rasitteet ja sitten käynnistää tämä kuntoutuspyyntö.

Mitä enemmän kuntouttajalla on henkistä käynnistysvoimaa, sitä useampia ja voimakkaampia Auttajia pyyntöä tulee suorittamaan ja sitä paremmin sitten vaikutukset näkyvät täällä fyysisessä maailmassa. Tuota käynnistysvoimaa on kaikilla ketkä lähtevät auttamisen polulle ja sen määrä riippuu omista tämän ja menneiden elämien teoista ja aikomuksista.

Positiivisen Karman avulla pystymme tarvittaessa kuittaamaan toisen henkilön Karmavelkoja niin, että jokin asia saadaan ratkaistua, joka ei muuten olisi vielä ajankohtaista.

Näin siis emme voi kuntoutuksilla koskaan astua Vapaan Tahdon tai Karman Lain varpaille, koska korkeammat tahot ohjaavat avun perille, juuri niin kuin se on tarpeen ja sallittu.

Suositut julkaisut