fbpx

Monille on varmaan tuttu tilanne, että jonkun henkilön seurassa väsyy. Näkymättömän puolen termein puhutaan Eetteriputkista.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että toinen henkilö ’varastaa’ elämänvoimaa parempi voimaiselta, hän tankkautuu toisesta. Yleensä tätä ei tehdä tietoisesti vaan tankkautuminen tapahtuu tarpeesta. Tällöin ’varkaan’ energia nousee ja kohteen bioenergiavarasto tyhjenee. Jos tällaisen henkilön kanssa on tekemisissä vain satunnaisesti, hyvävoimaisen energia palautuu normaaliksi aika piankin.

Ääriesimerkki hankalasta tapauksesta on vanha pariskunta, jossa toinen on jo sairas mutta puoliso hoitaa häntä kotona. Silloin nämä eetteriputket ovat jatkuvasti kiinni toisessa ja hoitaja alkaa myös väsymään, koska hänen voimansa eivät enää ehdi täyttyä kun toinen imee tätä elämänvoimaa. Lopulta molemmat ovat menettäneet voimansa. Tästä ei tilanne enää parane ellei molempia kuntouteta.

Tällaisia tapauksia voi olla ihan tavallisissakin kodeissa ja työpaikoilla, mutta ei välttämättä näin rajuna.

Miksi toiset sitten imevät tätä elämänvoimaa muilta, eikö heille itselleen lataudu sitä?
Valitettavasti siinä kohtaa kun ihminen menee loppuunpalaneen tilaan, hänen luontainen vastaanottovälineistö menee epäkuntoon eikä hän enää tankkaudu luontaista kautta. Siinä kohtaa ainoaksi vaihtoehdoksi jää elämänvoiman vieminen muilta ja hän alkaa monen mielestä tuntua raskaalta seuralta.

Nämä eetteriputket voi laskea montako on henkilössä kiinni ja onneksi myös poistaa. Kun samalla kuntoutetaan tämä energiasyöppö niin silloin hänellä ei ole enää tarvetta ottaa energiaa toisilta vaan hän alkaa tankautua taas itsenäisesti.

Tämä on hyvä esimerkki siitä miten hyvinvoiva lähipiiri vaikuttaa myös omaan jaksamiseen ja olotilaan.

Voisiko tästä olla apua sinulle 💗

Suositut julkaisut