fbpx

Olen asunut uudessa kodissa nyt reilut kolme kuukautta ja kaikki on ollut rauhallista. Muuton yhteydessä tehtiin normaalit uuden kodin toimenpiteet eli poistettiin maakirous, haitallinen maasäteily ja muut näkymättömän puolen rasitteet asunnosta.

Talo on paritalo joten myös naapurit kuntoutettiin. He ovat aivan ihana ystävällinen pariskunta ja heiltä saa aina apua jos on jotain kysyttävää. Muutaman kerran kun heidän koirat alkavat haukkumaan näennäisesti ilman syytä, olen poistanut heidän asunnosta pahan silmän, mutta muuta häiriötä en ole hoksannut tarkistaa.

Alkuviikosta heräsin yöllä siihen kun seinään koputettiin, sellaista hiljaista pientä koputusta. En oikein keksinyt syytä siihen, mutta annoin asian olla. Seuraavana yönä heräsin koputukseen uudestaan. Koetin paikallistaa mistä koputus kuuluu ja se kuulosti tulevan naapurin puolelta. Tähän saakka ei naapurista ole kuulunut öisin pihaustakaan joten tuntui erikoiselta että nyt siellä joku kulkee öisin koputtelemassa seiniä.

Soitin heti aamulla matkalla töihin Jirille ja pyysin häntä tarkastamaan mitä omituista tuolla tapahtuu.

Koti oli puhdas, mutta naapurin asunnosta löytyi kummitus ja maanläheiseksi jäänyt vainaja. Jostain syystä tuo aktivoitui nyt ja koetti hakea minun huomiota koputtelemalla. No, koputtelu tuotti toivotun tuloksen ja kummitus hävitettiin ja vainaja saateltiin valoon. Nyt on naapurissakin hyvät energiat ja eiköhän saada nukkua taas rauhassa.

Tämä oli taas hyvä esimerkki, että oman ympäristön lisäksi on hyvä varmistua että myös kerros/rivi/paritalon muut asunnot ovat puhtaita, koska kaikkien meidän valopäiden on mahdotonta peittää valoamme ja apua voidaan tulla hakemaan myös tuolta naapurin puolelta.

Tutustu kuntoutukseen 💗

Suositut julkaisut