fbpx

Ihminen on jälleensyntyvä olento ja tässä elämienkierrossa sen perimmäinen tehtävä on saada karmatilit tasoihin eli menneiden elämien aikana kertyneet karmavelat pitää saada kuitattua kokonaan pois.

Mitenkäs se sitten onnistuu? Minä tiedän vain kaksi tapaa.

Ne sielut, joilla on keskinäistä karmavelkaa, pyrkivät syntymään uudestaan siten, että ovat tekemisissä toistensa kanssa. Mikäli toinen on ollut jossain elämässä mulkero toista kohtaan, niin tässä elämässä osat voivat olla toisinpäin. Näin sitten tämä ottava osapuoli tässä elämässä kuittaa menneiden elämien tekojaan pois.

Sama pätee sairauksiin joista jotkut ovat karmallista perää. Ei tietysti kaikki, mutta jotkut ovat.

Tämä on yksi tapa. Kärsiminen.

Toinen tapa on sitten muiden Auttaminen. Näin kertyy positiivista karmaa. Se onnistuu monessa tehtävässä: opettaja, sairaanhoitaja, psykologi, vapaaehtoistyö, mikä tahansa jossa autetaan muita, mutta kaikkein voimakkain ja nopein on henkinen auttamistyö.

Esimerkki: Potentiaalinen hyväntekijä on mennyt loppuun palaneen tilaan, koska hänen kodissaan vaikuttaa vahva G-säteily (maasäteily). Uupuneena hän ei jaksa auttaa muita. Jos joku sitten poistaa hänen kodistaan tuon maasäteilyn vaikutuksen ja kuntouttaa hänet, niin ihmeellisiä asioita alkaa tapahtua. Hän saa voimansa takaisin ja pääsee tekemään omaa auttamistyötään.

Tuo joku voit olla sinä. Kuten Esko Jalkanen aikoinaan sanoi: Pieniä tekoja, suurella sydämellä.

Tuo teko tulee plussana sinun karmatilillesi.

Nythän pitäisi oppia käytäntö. Näitä käytännön asioita kouluttaa Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistys. Itsekin olen opetellut auttamistöitä näillä kursseilla yli kymmenen vuotta ja jatkan kouluttautumista edelleen.

Mielestäni helpoimman kynnyksen keino päästä alkuun on lueskella Tiina Lindholmin kirjaa ”Uusi ajatus löytyy metsästä”, missä on vedetty yhteen Eskon valtava työ uusimmilla keinoilla päivitettynä. Jos kirjan luettuasi tällainen toiminta tuntuu omalta, niin eteenpäin pääset sekä etä- että lähikursseilla.

Kirja löytyy monesta kirjastosta tai voit tilata itsellesi. Saat tutustua kirjaan paremmin alla olevasta linkistä. Tämä löytyy myös minun pöydältäni, palaan siihen aina uudestaan ja uudestaan. Se on täynnä helppoja käytännöntoimia, joilla pystyt tekemään henkisiä auttamistöitä omassa rauhassa.

https://www.elavienmaassa.fi/uusi-ajatus/

Mielenkiintoisia lukuhetkiä toivottaen Jiri

Suositut julkaisut