fbpx

Kun me auttajat teemme tätä henkistä auttamistyötä eli kuntoutuksia, on meidän hyvä pitää mielessä, että itse emme toteuta mitään vaan olemme välittäjiä ja korkeiden auttajavoimien käynnistäjiä.

Toki tutkimme millaisia näkymättömiä rasitteita tutkittavan kotoa ja ympäriltä löytyy, jotta nämä häiriöt voidaan sitten sopivin henkisin käskyin ja pyynnöin poistaa, mutta omista voimistamme emme tee mitään.

Niinpä käytännössä se, miten puhdistus ja apu menevät perille, ei johdu meistä vaan korkeammista voimista. Laitamme pyynnöillä hyviä voimia liikkeelle ja sitten nuo korkeat auttajat pääsevät toteuttamaan pyyntöjä sen mukaan kuin kyseiselle henkilölle on tarpeen ja sallittu. Emme koskaan voi ylittää Luonnon- ja Karmanlakeja vaan ymmärrämme että ihminen on osa suurempaa suunnitelmaa.

Kuntoutusta ei voi tehdä kenellekään vastentahtoisesti, mutta kuinka ihminen osaa päättää mikä on omaksi parhaaksi?

Kuntoutuksesta ei ole koskaan haittaa kenellekään, mutta ihmisen persoona joka ei ehkä vielä pysty hahmottamaan näkymätöntä maailmaa ja siihen kuuluvaa voisiko sanoa rakkauden voiman välittämistä, voi olla sitä mieltä että hän ei tahdo ottaa tällaista apua vastaan.

Meillä jokaisella on kuitenkin tuo korkeampi olemuspuoli josta voisi käyttää esimerkiksi nimeä Korkeampi Minä tai Korkeampi Itse, joka ymmärtää mikä meille kullekin on hyväksi ja tietää kuinka ottaa annettu apua vastaan. Tässä kohtaa toteutuu aina tuo pyyntö ’Siten kuin on tarpeen ja sallittu’.

Puhdistuksen ja avun vievät siis perille meitä korkeammat tahot, voimme kutsua heitä vaikka korkeiksi auttajiksi, jotka toteuttavat sen aina kuten tälle henkilölle on siihen hetkeen parhaaksi.

Ja muistathan, tämä kuntoutustyö ei ole vain harvojen etuoikeus. Jokainen meistä kenellä on kiinnostusta lähteä auttamisen tielle, oppii tekemään näitä kuntoutuksia ja pitämään huolta omasta lähipiiristään myös tällä tavoin.

Yksinkertaisin tapa lähteä tutustumaan näkymättömään maailmaan ja tekemään auttamistöitä on tutustua Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kouluttajan, terveydenhuollonmaisterin Tiina Lindholmin kirjoittamaan Uusi ajatus löytyy metsästä –kirjaan.

Kaikkea hyvää sinne!

Suositut julkaisut