fbpx

Menin tänään suoraan töistä ruokakauppaan ja edessäni käveli pitkän aikaa vanhemmat joilla oli kirkuva lapsi istumassa kärryissä. Äiti yritti välillä nostaa pois kärryistä ja laittaa takaisin ja jutella nätisti, mutta huuto vaan jatkui kitarisat heiluen.

Tuntomerkit osuivat niin kohdilleen. Kävelin edelleen heidän perässä ja kaikin voimin käskin kaikki pahat silmät pois tämän lapsen ympäriltä. Huuto loppui kuin seinään. Eikä muuten kuulunut enää koko kauppareissun aikana.

Lapsi ei ole tuhma eikä hankala. Hän vaan niin aidosti reagoi ympärillään olevaan negatiiviseen energiaan. Tässä tapauksessa se oli negatiivisen henkilön synnyttämä musta ajatusenergia. Aikuiset tulevat ärsyyntyneeksi näistä samoista energiamöykyistä, mutta osaavat jo hallita tunnekehonsa paremmin.

Tässä tapauksessa apu jäi väliaikaiseksi, koska kodin energioita ei menty sen enemmän tutkimaan.

Miten moni koti onkaan vuorattu näillä pahoilla silmillä ja asukkaat reagoivat niihin sitten omassa tunnekehossaan ja ovat ärtyneitä.

Kodin energian kuntoutuksessa emme pelkästään poista pahoja silmiä vaan kuntoutamme myös niiden lähettäjät, että tilanne pysyy rauhallisena pidemmän aikaa. Positiivinen ihminen ei näitä pahoja silmiä pysty tekemään vaikka jostain kiivastuisikin.

Olisiko tästä teille apua💗

Suositut julkaisut