fbpx

Henkisen puolen auttamistöitä on monenlaisia ja ylipäätään kaikki positiiviset ajatukset luovat lisää positiivisuutta ja hyvää. Mikäli haluat lähteä aktiiviseen auttamistyöhön, mutta sinulle ei ole vielä työkaluja, niin tässä tulee yksi ja yllättävän vahva sellainen.

Siihen tarvitaan vain vilpitöntä auttamisen halua ja hippusellinen henkistä voimaa, jota kaikilla sellaisilla on tarpeeksi, jolla tuo auttamishalu luontaisesti löytyy.

Tartumme siis jo monille tuttuun maasäteilyyn, tai G-säteilyyn, kuten Esko Jalkanenkin halusi sitä viime aikoinaan kutsuttavan. Globus-säteily. Tuo säteilymatriisi kattaa koko maapallon magneettisten napojen suuntaisesti luoden näin ruudukon muutaman metrin välein. Siitä on kerrottu aiemmissa teksteissä tarkemmin.

Vanha kansa osasi välttää tuota ihmisen terveydelle haitallista G-säteilyä ja siirteli kodissa sänkyä pois suoraan linjojen päältä, jotta keho ei nukkuessa ole tuon rasituksen kohteena. Silloin viriteltiin kuparilankoja kotien nurkkiin säteilyä maadoittamaan sekä käytettiin mm. onttoja olkia ja porontaljoja suodattamaan G-säteilyä.

Nyt on kuitenkin jo pitkään ollut keinot poistaa tuo säteily kodeista vahvalla henkisellä käskyllä ja Sinäkin voit sen tehdä hyvin yksinkertaisesti itselle ja kenelle vain. Se on auttamistyötä parhaimmillaan, sillä g-säteilyn aiheuttamat kiusat terveydelle voivat olla hyvinkin hankalia.

Jos siis tämä tuntuu itselle sopivalta, niin ohje menee näin:

Ajattele ”Matti Mainion” kotia ja mielessäsi tai ääneen sano tiukasti:

Haitallinen G-säteily POIS Matti Mainion asunnosta! Kiitos.

Näin yksinkertaista se on. Työn tekee oikeasti omat näkymättömän puolen Auttajasi, Enkelit, Oppaat tai miksi heitä tahdotkin kutsua. Pyynnön pitää kuitenkin tulla ihmisiltä.

Haitallinen osa G-säteilystä tavallaan kiertää sen jälkeen kodin, ja pysyy poissa niin kauan, kuin ko. henkilö tuossa asunnossa asuu. Muuton jälkeen koti palaa G-säteilyn osalta luonnon tilaan.

Pienenä nyanssina mainittakoon, että julkisiin tiloihin tuota poistoa ei voi tehdä.

Kaikkea hyvää kaikille,

Jiri

Suositut julkaisut