fbpx

Koulurakennuksissa oli yhteensä 40 pahaa silmää

Pahasilmä tarkoittaa energialtaan negatiivisen henkilön tekemää mustaa ajatusluomusta, joka värähtelee hyvin matalalla taajuudella ja saa tämän pahan silmän vaikutuspiirissä olevien henkilöiden olotilan tuntumaan kiukkuiselta, rauhattomalta ja epämukavalta. Epämukavuus johtuu siitä, että nämä mustat energiamöykyt tunnetaan nimenomaan tunnekehossa.

40 % koulun oppilaista ja henkilökunnasta oli negatiivisia

Tämä ei tarkoita, että ihminen olisi paha, ainoastaan että hän on jostain syystä (pitkäaikaissairaus, henkisen puolen rasite, riippuvuus, negatiivinen ympäristö jne.) tipahtanut energisesti negatiiviselle puolelle. Tällöin hän negatiivista ajatustaan toistamalla luo tietämättään pahoja silmiä, jotka sitten saavuttavat kohteensa ja pudottavat paikan värähtelyn ja saavat aikaan huonon olotilan ko. paikassa oleville.

Tässä tapauksessa poistimme koulusta pahat silmät ja kuntoutimme kaikki pahojen silmien lähettäjät, kouluun liittyvät negatiiviset henkilöt sekä koko koulun henkilökunnan, oppilaat sekä heidän kotinsa.

Paikan värähtely nousi välittömästi takaisin normaaliksi.

Tässä kohtaa, kun negatiiviset henkilöt on kuntoutettu ja he pääsevät positiiviselle puolelle, he eivät pysty luomaan pahoja silmiä, vaikka ajatukset olisivatkin kielteisiä. Elämä perustuu kuitenkin vapaaseen valintaan, osa kuntoutetuista jää positiiviselle puolelle ja osa valuu taas pikkuhiljaa takaisin negatiivisuuteen, mutta ainakin toistaiseksi työrauha saatiin palautettua.

On mukavampaa viettää päivänsä töissä tai koulussa ja varsinkin kotona, kun ympärillä ei ole olotilaa laskevaa mustaa mönjää.

Suositut julkaisut