fbpx

Lemmikit ovat ihmisiä herkempiä aistimaan kodin rasitteita.

Kotien yleinen kiusa on negatiivisen ihmisen luoma ikävä ajatusmöykky jota voi kutsua myös pahaksi silmäksi.

Tämä ilmenee yleensä rauhattomuutena ja ärtyisyytenä. Eläimet ärtyvät alhaisista energioista ihan kuten ihmisetkin. Voisi sanoa että jopa helpommin, koska niillä on ihmistä valppaammat aistit. Koira saattaa esimerkiksi haukkua näennäisesti turhan takia.

Itsekin olemme saaneet huomata, kun naapurista kuuluu haukkumista ja välittömästi kun pahat silmät poistetaan ja koira on nostettu paratiisitilaan, tulee hiljaisuus. Isäntäväki ei tiedä mitään tapahtuneen, mutta koira saa ikävän tuntemuksen pois ympäriltään ja nauttii paremmasta olotilastaan.

Myös maanläheisiksi jääneet vainajat saavat lemmikin varauksettoman huomion. Eläin aistii tämän läsnäolon vaikkei ihmissilmä näkymätöntä oleskelijaa huomaakaan. Onneksi auttajien on helppo ohjata vainajat eteenpäin. Näin ollen rauha laskeutuu taas kotiin eikä lemmikin tarvitse vahtia ylimääräistä asukasta. Tässä yhteydessä voisi mainita, että myös lapset ovat yllättävän herkkiä aistimaan näitä. Suurimmalta osalta aikuisista tämä herkkyys on hävinnyt eikä heitä näiden vainajien läsnäolo vaivaa muutoin kuin ehkä väsymyksenä jolle ei ole selitystä.

Suositut julkaisut