fbpx

Olemme Jiri ja Outi, meitä voisi kutsua auttajiksi jotka tunsivat valtavaa sisäistä poltetta tuoda näkymätöntä maailmaa näkyväksi jokaiselle kiinnostuneelle. Ajatuksesta syntyi pikkuhiljaa jotain konkreettista. Tässä tämä siis on, Elävien Maassa, meidän näköisemme paketti jonka toivomme ilahduttavan kaikkia uteliaita joilla on toive löytää selityksiä itseään askarruttaville kysymyksille.

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne. Nyt aika on kypsä tehdä unelmistamme totta. Tuntuu hyvältä, kun saamme raottaa ovea kaikille kiinnostuneille uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan.

Lyhykäisyydessään näin syntyi Elävien Maassa.

Jiri ja Outi

Haluatko oppia uutta näkymättömästä maailmasta?

Blogin teksteissä tuomme tutuksi monipuolisesti erilaisia näkymättömän puolen asioita. Liity ’Näkymätön näkyväksi’ maksuttoman uutiskirjeen tilaajaksi ja saat muutaman viikon välein sähköpostiisi mielenkiintoisia kirjoituksia näkymättömän maailman olemuksesta monipuolisesti eri aihealueista.

Ajan kansssa keskinäinen työnjako on muotoutunut selkeäksi.

Jirillä on sydämenkutsumus auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman rasitteita kodissaan ja ympärillään. Ja usein sieltä onkin tuon oman kokemuksen myötä herännyt halu oppia pitämään oma ja läheisten ympäristö puhtaana ja opetella itse näitä taitoja. Silloin tämä auttamisentaito leviääkin kauniisti eteenpäin.

Haluatko tietää mitä kodin ja oman ympäristön rasitteiden poistossa tapahtuu ja kuinka asiakkaat ovat sen kokeneet? Täältä saat lukea lisää www.elavienmaassa.fi/ilossa.

Outin kanssa opit kuinka kehon kemikaalikuormaa pienentämällä voit saada elinvoimaisemman ja terveemmän kehon. Saatat iloksesi huomata millainen positiivinen vaikutus tällä muutoksella on mm. ihon hyvinvointiin, nukkumiseen ja jaksamiseen.

Haluatko tulla maksutta oppimaan lisää? www.elavienmaassa.fi/voitko-hyvin

Olemme kiitollisia, että omat polkumme on tulleet näkyviäsi ja saamme kulkea luottavaisina eteenpäin, sydän täynnä uskoa ja rakkautta.

Sydämellisesti tervetuloa oppimaan uutta!

Suositut julkaisut