fbpx

Olemme Jiri ja Outi, meitä voisi kutsua auttajiksi jotka tunsivat valtavaa sisäistä poltetta tuoda näkymätöntä maailmaa näkyväksi jokaiselle kiinnostuneelle. Ajatuksesta syntyi pikkuhiljaa jotain konkreettista. Tässä tämä siis on, Elävien Maassa, meidän näköisemme paketti jonka toivomme ilahduttavan kaikkia uteliaita joilla on toive löytää selityksiä itseään askarruttaville kysymyksille.

On olemassa monia tiedon lähteitä, mutta puhdas alkutieto tulee Luonnonmuistista, Akaasiasta. Tämän tiedon tutkimiseen olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein.

Näiden tietojen perusteella opimme tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Nyt aika on kypsä tehdä unelmistamme totta. Tuntuu hyvältä, kun saamme raottaa ovea kaikille kiinnostuneille uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan.

Lyhykäisyydessään näin syntyi Elävien Maassa.

Jiri ja Outi

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Pitkään pohdittuamme päädyimme, että sopiva hinta kuntoutukselle muodostuu siihen keskimäärin käytettävän ajan mukaan.

Ajan kansssa työnjako on muotoutunut selkeäksi.

Jirillä on sydämenkutsumus tehdä kuntoutuksia ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman rasitteita kodissaan ja ympäristössään. Ja usein sieltä onkin tuon oman kokemuksen myötä herännyt halu oppia pitämään oma ja läheisten ympäristö puhtaana ja opetella itse näitä taitoja. Silloin tämä auttamisentaito leviääkin kauniisti eteenpäin.

Outilla on ollut onni saada kokea puhtaimpien eteeristen öljyjen tarjoama lahja avata henkisiä väyliä johonkin korkeampaan. Nyt hän tutustuttaa uusia kiinnostuneita tuohon uuteen maailmaan jotta jokaisella olisi avaimet käsissään pitää huolta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan.

Olemme kiitollisia, että omat polkumme ovat tulleet näkyviksi ja saamme niitä kulkea luottavaisina eteenpäin, sydän täynnä uskoa ja rakkautta.

Kuntoutuksista pääset lukemaan lisää https://www.elavienmaassa.fi/kuntoutukset/

Ja eteeristen öljyjen lahjasta https://www.elavienmaassa.fi/voitko-hyvin/

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan.

Suositut julkaisut