fbpx

Kerronpa tässä erään tarinan miten ja mitä rauhattoman kesämökin asioista löytyi näkymättömän puolen kantilta katsottuna.

Henkilö kertoi miten oli ennen nukkunut tosi hyvin mökillänsä, mutta lähivuosina asiat olivat pikkuhiljaa menneet huonompaan suuntaan eikä siellä enää ollut niin levollista olla.

Tutkimuksen kannalta sillä ei ole väliä sijaitseeko kohde lähellä vai kaukana, riittää että kohde on tiedossa niin silloin voin keskittää tutkimuksen siihen yliaistillisesti.

Tutkimuksen aloitan aina rakennuksen ulkopuolelta. Tietyt rasitteet löytyvät ovien ulkopuolelta tutkien, kuten vaikka maakirous. Ne ovat harvinaisia, mutta jos sellainen löytyy niin mikään kuntoutus ei mene perille. Siksi se on syytä aina aluksi tarkistaa. Maakirous on usein peruja vanhoista pakotetuista maajaoista tai vaikkapa sotatoimista.

Ulkoa voi löytyä muitakin rasitteita, mutta tämä ehkä tärkeimpänä.

Sitten siirryn rakennuksen sisälle ja tarkastan löytyykö haitallista g-säteilyä. G-säteily on osa maapallon luonnonjärjestelmää ja on voimakasta etenkin pohjoisen havumetsävyöhykkeen alueilla. Tämä tunnetaan myös nimellä maasäteily ja se muodostaa muutaman metrin välein ruudukon maapallon magneettisten napojen suuntiin.

Tämän jälkeen tutkin paikan värähtelyä eli olotilaa. Värähtely kertoo mistä on kyse, jotta voin tehdä oikeat toimet tuon rasitteen poistamiseen. Kyse ei ole sähkömagneettisuuden absoluuttisesta taajuudesta vaan suhteellisesta mitta-asteikosta johon asioita voidaan verrata.

Sitä mukaa, kun rasitteita löytyy niitä poistetaan ja kun tutkittavan kohteen olotila on noussut luonnontilaan voin todeta että kaikki rasitteet on löydetty ja poistettu.

Tässä yhteenveto mitä rasitteita tarkastelin tutkittavasta mökistä:

  • Maakirouksia ei ollut (aika usein näitä on nimenomaan mökkialueilla)
  • Haitallinen g-säteily poistettiin. (Jos mökki on talven yli ilman käyttöä, se palaa luonnontilaan)
  • 3 pahaa silmää. Nämä ovat negatiivisten ihmisten tekemiä ajatusmuotoja, jotka saavat aikaan ikäviä asioita kohteeseen.
  • 1 piru. (Pahan silmän voimakkaampi muoto)
  • Mökissä oli kaksi vainajaa. Toinen oli ns. rauhaton vainajasielu, joka on tuonut levotonta olotilaa ympärilleen
  • Menneisyyden kauhu/ pelkopiruja.

Kun nämä rasitteet sain poistettua, palasi rauha taas rakkaalle mökille.

Avun omaan kotiin tai mökille voit löytää täältä Lue lisää

Jiri

Suositut julkaisut