fbpx

Haluatko nauttia kauniin hyvinvoivan ihon tuomasta itseluottamuksesta?

Eikö olisi ihana tuntea olo itsevarmaksi sen sijaan, että meikkaat piiloon ihosi virheitä.

Mistä löysin avun?

Minulla oli 43-vuotiaaksi saakka erilaisia ongelmia ihoni kanssa. Välillä oli aikuisiän finnejä, välillä iho kuivui niin, että ihon pinnasta tippui pois kuivia lastuja ja edes meikki ei auttanut piilottamaan virheitä alleen.

Kaksi vuotta sitten löysin itselleni sopivat eteeriset öljyt ja nyt saan nauttia kauniista ja hyvinvoivasta ihosta. En olisi osannut edes kuvitella miten suuren muutoksen ne voivat saada aikaan.

Nyt saan kulkea itsevarmana pystypäin ja meikata sen takia, että haluan korostaa parhaita puoliani, en sen takia että yritän piilotella huonoja.

Tuon näitä eteerisiä öljyjä tutuksi, koska haluan että muutkin jotka kärsivät huonosta ihosta voivat nauttia kauniin ihon tuomasta itseluottamuksesta.

 

- Outi

Sinun on mahdollista kokea sama muutos

Lisäämällä tipan Frankincense öljyä aamuisin kasvovoiteeseeni, ihostani on tullut kaunis ja hyvinvoiva. Samalla sen tuoksu tuo itseluottamusta heti päivän alkuun.

Iltaisin laitan tipan Laventeli öljyä kasvovoiteeseen. Olen pystynyt nukahtamaan helpommin ja samalla ihoni saa rauhoittua yön aikana päivän rasituksista.

Sinä voit tehdä tämän yhtä helposti. Lisäät yhden pisaran aamulla ja yhden pisaran illalla kasvovoiteeseen tukemaan ihon hyvinvointia.

Kyllä, haluan saada kauniin ihon ja löytää itseluottamukseni!

Klikkaa nappia ja sukella uudenlaiseen hyvinvointiin.