Halusin kirjoittaa hiukan tästä surullisesta aiheesta. Tyttäreni kertoi muutama viikko sitten, että hänen kaverinsa muutaman kuukauden ikäinen pieni sisarus oli kuollut. Voi mikä määrätön suru koko perheelle.
Muistin, että Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kouluttaja Tiina Lindholm kertoi jokunen vuosi sitten kurssillaan miltä tilanne näyttää näkymättömältä puolelta tarkasteltuna. Niinpä etsin käsiini Tiinan oppi-isän Esko Jalkasen ensimmäisiä kirjoja joihin hän oli tästä asiasta tutkimustuloksiaan kirjoittanut.
Tässä ote Uusi ajatus löytyy luonnosta 1 –kirjasta (1986) vapaasti lainattuna. Lisäsin loppuun nykypäivän rasitteita jotka ovat tuota elinvoimaa ylläpitävää bioenergiakenttää kuluttamassa.
”Eri puolilla maailmaa on kiihkeästi etsitty kätkytkuoleman syitä. Mitään selvää yhteistä piirrettä tapauksissa ei näytä olevan. Bioenergian näkökulmasta yhteinen selitys kuitenkin on selvä.
Syntymää odottavan vauvan bioenergiakenttä on sama kuin äidin, siis normaalisti 170 cm. Jos äidin bioenergia synnytyshetkellä on alhaisempi, lapsen bioenergia jää vastaavasti pienemmäksi.
Jos syntyvän lapsen Be-kenttä on 40 cm tai sitä pienempi, bioenergia ei säily vaan haihtuu ensimmäisinä elinkuukausina. Kun elämää ylläpitävä voima katoaa, on seurauksena kätkytkuolema ilman muuta näkyvää syytä.
Kätkytkuoleman vaara voidaan torjua, kun odottavan äidin ja vastasyntyneen lapsen bioenergiaa ja värähtelyä lisätään. Se on varotoimi, joka olisi tehtävä jokaiselle vastaantulevalle odottavalle äidille ja vauvalle.
Vastasynnyttäneen äidin terveydentilasta riippumatta hänen maitonsa bioenergiakenttä ensimmäisen kahdeksan päivän aikana on noin metrin laajuinen. Näin jalon ravinnon tuottaminen käy kenen tahansa voimille. Maidon kenttä supistuukin noin puoleen metriin ja pysyy siinä imetysajan loppuun. Jos äidin terveydentila heikkenee, voi maidon Be olla tätä pienempi.
Äidinmaitoa ei saisi lämmittää mikroaaltouunissa tai induktioliedellä, ne vievät maidosta kaiken bioenergian ja siitä tulee kuollutta ravintoa.
Odottavan äidin Be-kenttää supistavat mm. stressi, lääkkeet, maasäteily, psyykkiset tekijät, hivenainepuutteet, myrkyt ja mobiililaitteiden / reitittimien ja vastaavien sähkömagneettinen säteily.”