fbpx

Edellisten elämien vähemmän miellyttävät teot jäävät aina kullekin ihmisille vastattaviksi seuraaviin elämiin. Kyse ei ole kostosta, vaan ainoastaan reilusta tilien tasaamisesta. Jos olet tehnyt jollekin henkilölle pahaa edellisessä elämässä, tämä sama määrä kärsimystä tulee sinulle eteen kuitattavaksi.

Näkymättömin silmin katsottuna lapset saavat elää ilman näiden entisten elämien tötöilyjen vaikutusta murrosikään asti jolloin karma-asiat aktivoituvat kaikilla.

Silloin entisestä kullanmussukasta saattaakin hetkittäin kuoriutua peto joka koettaa kynsiä kodin seinistä tapetitkin irti kiivastuksissaan. Ja voi niitä vanhempia jotka osuvat tulilinjalle, terävällä kielellä saa aikaan viiltävää jälkeä. Samoja viiltojälkiä voi alkaa ilmestyä jopa ranteisiin, ei tositarkoituksella, mutta joku paha olo sieltä sisältä kumpuaa.

Katsotaanpa tätä kumpuavaa pahaa oloa vielä vähän tarkemmin.

Kas, siellähän näkyy oma karmallinen vainaja edellisestä elämästä. Näyttää kyllä aika ärhäkältä mustalta möykyltä.

Meillä kaikilla on lukuisia menneitä elämiä ja osa niistä on päättynyt liian aikaisin omien toimien takia, jolloin niistä jää tekijälle kuitattavaa tuleviin elämiin. No, tässähän tämä kesken jäänyt elämä nyt nakottaa karjuvan teinin sisällä valmiina pulpahtamaan ulos kurkusta huudon kera.

Joillakin tämä sama asia ei näy ulospäin tulevana raivona vaan ehkä enemmänkin vetäytyvänä masennuksena, kyse on pohjimmiltaan kuitenkin samasta asiasta.

Onneksi nämä karma-asiat tulevat pahaaoloa kokemalla kuitattua kuukausien tai muutaman vuoden kuluessa jolloin tuon menneen elämän tapahtumat on kuitattu.

Hankalissa tapauksissa olemme tutkineet montako keskenjäänyttä elämää nuorelta löytyy ja sitten nämä keskenjääneet entiset ’henkilöt’ kuntoutetaan henkisillä voimilla. Lopuksi vielä kuitataan näiden elämien karmavelkoja positiivisen karman avulla. Tällä tilanne rauhoittuu yleensä nopeasti ja nuoren olotila helpottuu.

Tervetuloa tutustumaan💗

Suositut julkaisut