fbpx

Vuosi sitten hankittiin Outin kanssa meille uusi ja oma mökkipaikka Kustavissa, mikä on vilahdellut teksteissäkin useaan kertaan. Mikä onnen tunne.

Ollaan laitettu paikkoja ja tehty hankintoja minkä kukkaro ja aika on antanut myöden. Vihdoin meillä on kuitenkin yhteinen paikka, vaikka kodit on 300km etäisyydellä toisistaan.

Outilla on mökille kevyet 500km ja minullakin 220km, mutta se on sentään siedettävä. Tämä oli hankinnan aikana tiedetty harkittu rikos ja katse tulevaisuuteen. Outi ei usein sinne tule pääsemään, ennen kuin lapsia alkaa lentämään pesästä ja siihen on vielä aikaa.

2-3 kertaa vuoteen on aika vähän, mutta nyt oli tulossa juhannus ja kivaa seuraa moneksi päiväksi. Vihdoin päästään nauttimaan yhdessä yhteisestä unelmasta ja mahtavasta meritunnelmasta.

Ja paskanmarjat mitään päästy!

Herra Murphy otti ohjat käsiinsä korona-viruksen muodossa ja se oli sitten siinä, kun tämä virus pääsi minun puolellani mylläämään.

Lopputulemana minä ja poitsu ollaan kahdestaan mökillä ja Outi yksin omassa helteisessä kodissaan kuivalla maalla. On vain petaamaton parisängyn toinen puoli ja kivitalon kokoinen ikävä ja vi…..tus.

Mietin kuinka karkeaa tekstiä voin tässä käyttää, sillä eihän tietoisemman polun kulkija voi kuin hymyillä kuten Buddha lotus-asennossa. Otetaas uudestaan: Ja paskanmarjat, kyllä voi.

Harmitus ja ärsytys ovat sallittuja tunteita siinä kuin muutkin. Se on inhimillistä. Ei aina tarvitse etsiä korkeampaa tarkoitusta jostain vastoinkäymisestä tai muusta ja yrittää aina vain nähdä iloisen puolen, syyn ja oikeutuksen kaikessa.

Toki on ihmisillä isompiakin murheita, tietysti, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän älyttömän ison pettymyksen kanssa, mikä tästä meille tuli. Minä ainakin kylven pari päivää itsesäälissä itseni ja Outin puolesta.

Hmmm… Ärsyttävää kyllä huomata, että aina välillä hiipii mieleen edessä oleva yhteinen 4 viikon kesäloma täällä ja se kaikki kiva. Enkö minä prkl osaa edes märehtiä itsesäälissä paria päivää.

No, melkein yksi päivä meni kuitenkin hienosti, ja että se tuntu hyvältä 😄

Mökkiterveisin Jiri

Suositut julkaisut