fbpx

Haluatko ylläpitää kevyttä oloa?

Nyt siihen on mahdollisuus

Huomasit varmaan kuinka kuntoutuksessa sait väsymyksen ja ilottomuuden tilalle uutta energiaa ja kevyemmän olon.

Mikä vie voimat?

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään ja tuloksena on loppuunpalaneen tila, jolloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Kuntoutuksessa poistin kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen kuntoutin sinut, jolloin bioenergiakenttäsi alkoi laajeta ja tunsit olosi kohenevan sekä voimiesi palautuvan.

Miten ylläpitää tätä kevyempää olotilaa?

Paras tapa pitää omat ja kodin energiat kunnossa on opetella itse näitä auttamistöitä. Näkymätön maailma on avoin jokaiselle siitä kiinnostuneelle. 

Jos koet, että sinulla ei ole tällä hetkellä vielä mahdollisuutta lähteä opettelemaan kuinka yliaistillisesti tutkit ja poistat rasitteita ympäriltäsi ja kodistasi, niin minulla on ehdottaa sinulle helppo ratkaisu.

Moni keventyneen olon huomannut on kysynyt milloin hänen kannattaisi tilata kuntoutus seuraavan kerran. Vastaan yleensä, että huomaat sen kyllä omassa jaksamisessasi.

Harmillinen asia vain on se, että yleensä väsyminen ja ilottomuus hiipivät elämään hiljalleen. Se ei ole kertarysäys jolloin huomaisi, että nyt olenkin ihan loppu, vaan energia vähenee pikkuhiljaa.

Nyt päästäänkin siihen ratkaisuun.

Miltä kuulostaa virkistysbuusti parin kuukauden välein?

Jatkopuhdistuksessa tutkin ja poistan kodistasi ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sekä lopuksi kuntoututan sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Tämän kuntoutuksen teen sinulle kahden kuukauden välein.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olosi kohenee.

Tuntuu hyvältä kun saan auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä että perheitä voimaan paremmin. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan turhan painolastin alla puristuksessa.

Jatkopuhdistusta suosittelen niille henkilöille joilla on jo aiempi kokemus Kodin ja oman energiakentän puhdistuksesta. Silloin olet jo itse saanut kokea kuntoutuksen vaikutuksen.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Kun tilaat Jatkopuhdistus -kuntoutuksen, teen sen viikon sisällä tilauksestasi. Siitä eteenpäin jatkopuhdistus tehdään kahden kuukauden välein ja voit perua sen sähköpostiviestillä milloin haluat.

Nauti elämästä!

Kahden kuukauden väli kuntoutuksissa on oikein sopiva, koska harvoin uutta rasitetta ympärille ja kotiin tulee viikottain.

Eikö olisi hienoa, kun kotona on rauhallisen olotila, jossa voit rentoutua ja tunnet kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti keventyneestä olosta!

Klikkaa ja tutustu!