fbpx

Miten olla taas energinen ja iloinen

Moni väsynyt on saanut takaisin elämänilonsa – sama on mahdollista sinulle

Jos tunnet väsymystä ja olosi on maatunut, löydät avun taholta jota et olisi ehkä osannut arvata.

Meille näiden väsymystä, riitaisuutta ja ikävää oloa aiheuttavien rasitteiden poistaminen on arkipäivää.

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen

Pystyt saamaan kotiisi taas rauhallisen olotilan, jossa voit rentoutua. Saat tuntea kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Poistamme ympäriltäsi ja kodistasi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut, jolloin olo kohenee ja voimat palautuvat.

Tutkiminen ja häiriöiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Kuntoutukseen ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Näillä tiedoilla pystymme keskittymään oikeaan kohteeseen ja vaikutus on aivan samanlainen kuin paikan päällä tehtynä.

Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat joka tapauksessa sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.

Mitä nämä rasitteet voivat olla?

Yleisin kodeista löytyvä rasite on ns. paha silmä, jonka negatiivinen henkilö toistuvilla ikävillä ajatuksillaan on saanut aikaan (syy voi olla mustasukkaisuus, kateus, viha jne.). Kun tämä viheliäinen ajatusmöykky lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, huomaa sen yleensä samantien selittämättömänä epämukavana olona, tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa.

Herkkätuntoisen ympäriltä tai kodista puolestaan saattaa löytyä maanläheisiksi jääneitä vainajia, jotka hakeutuvat tämän hyvältä tuntuvan energia lähellä. Tämä ilmenee yleensä jatkuvana väsymyksen tunteena. Voimat saadaan onneksi samantien palaamaan, kun nämä vainajat saatellaan eteenpäin viemästä henkilön voimia.

Arvaan, että tämä kuulostaa vähintäänkin oudolta

Äkkiseltään tämä kuulostaa varmaan aika erikoiselta touhulta. Täällä kuntoutuksia kuitenkin tekee kaksi ihan perusinsinööriä.

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Meitä on Suomessa jo yli tuhat koulutettua auttajaa, jotka arkityössämme edustamme erilaisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu.

Me, Outi ja Jiri, tuomme tätä asiaa näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta.

Toimintatapamme on melko maanläheinen. Insinöörimäisesti meillä on taulukko, johon on listattu kodissa ja ympärillä vaivaavat rasitteet. Yliaistillisesti tutkimme mitä näistä rasitteista löytyy tutkittavan kotoa ja ympäriltä. Kun kaikki kohdat on käyty läpi ja häiriöt poistettu, kuntoutamme tutkittavan henkilön eli välitämme positiivista energiaa.

Viimeisenä vaiheena on tähän taulukkoon kirjattujen löydösten lähettäminen asiakkaalle. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi (tunnetaan myös nimellä chi, elämänenergia) suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen. Tämä olisi hyvä olla vähintään kaksi metriä jotta ihminen pysyy perusterveenä.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olo kohenee.

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Siksi olemme hinnoitelleet kuntoutuspalvelut tilanteen tutkimiseen käytettävän ajan perusteella.

Tuntuu hyvältä saada auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä että perheitä voimaan paremmin. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan turhan painolastin puristuksessa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole kuntoutuksen tulokseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä meille 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Eli voit ilman riskiä katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja lisää energiaa!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa nappia ja tutustu.

Ajan mittaan kertynyt taakka saadaan nyt kerralla pois

Kuntoutuksella päästään vaikuttamaan asioihin, joihin olisi muuten saattanut olla hankala löytää ratkaisua.

Meidän sydäntä lämmittää jokainen tehty kuntoutus. Tuntuu hyvältä kun asiakas saa omat voimansa takaisin.

"Oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niin kuin silloin, kun siihen kotiin muutimme."
Sacred Frankincense
"Kuntoutuksen ansiosta pojan keskittymiskyky parani ja hänen asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat karttua ja yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa."
Äiti
"Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikään kuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa!"
Lintunen
"Kuntoutuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, kuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Jaksoin puuhastella kaikkia rästiin jääneitä töitä."
Autettu
"Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa. Sain uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa pystyn luomaan omaa elämääni kevyemmin ja helpommin."
Nainen 76
"Huomasin muutoksen keventyneessä ja huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä vetoa alaspäin."
Nina
"Kuntoutuksen jälkeen tuli syvä rauhan tunne, aivan kuin olisi vapautunut ison taakan alta."
R.P.
"Kuntoutuksen jälkeen huomasin kuinka voimaantunut ja virkeä olin."
S.N.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja lisää energiaa!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa nappia ja tutustu.