fbpx

Miten löydät taas energisyyden ja iloisuuden?

Moni väsynyt on saanut takaisin elämänilonsa

Jos tunnet väsymystä ja ilottomuutta, löydät avun taholta jota et olisi ehkä osannut arvata.

Minulle näiden väsymystä, riitaisuutta ja ikävää oloa aiheuttavien rasitteiden poistaminen on arkipäivää.

Miksi keho ei jaksa?

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään. Tarkastan tämän elämänvoimakenttäsi suuruuden sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta näen mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla rasitteilla oli jaksamiseesi ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistan kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä ympäriltäsi ja kotoasi olotilaan vaikuttavat rasitteet. Lopuksi kuntoutan sinut jolloin bioenergiakenttäsi alkaa kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Miten on mahdollista, että sinun ei tarvitse tehdä mitään?

Sinua auttamassa on täällä kokenut kuntouttaja. Poistan kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutan sinut, jolloin olosi kohenee ja voimat palautuvat.

Tutkiminen ja rasitteiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Tähän ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimukseni. Tätä olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta.

Kuntoutuksen vastaanottaminen on helppoa. Rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa, kun niitä tutkimuksessa löydän ja poistan, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia keventyvästä olostasi.

Mitä nämä rasitteet yleensä ovat?

Yleisin kodeista löytyvä rasite on negatiivisen henkilön ajatusten seurauksena syntynyt ikävä ajatuskeskittymä joka tunnetaan maailmalla myös nimellä paha silmä, nimi on oikeastaan aika kuvaava.

Syynä pahantahtoisuuteen voi olla esimerkiksi mustasukkaisuus, kateus, viha tai katkeruus. Ajatus on energiaa, joten kun tämä viheliäinen luomus lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, tuntee koko perhe sen nahoissaan kertakaikkisen epämukavana olona. Tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa. Lapset ovat erityisen herkkiä tuntemaan näitä rasitteita ja reagoivat usein voimakkaasti, saattaen joutua jopa raivon valtaan ihan näennäisesti tyhjästä. Onneksi nämä ovat meille auttajille helposti poistettavia häiriöitä.

Toinen yleinen, mutta aika vähän tunnettu rasite on haitallinen maasäteily. Maasäteily on osa luontoa, mutta jos voimakkaat maasäteilylinjat kulkevat asunnon läpi, se jäytää asukkaiden kehoa ja tuntuu että kropassa on aina pientä selittämätöntä vaivaa. Tämä kuluttaa myös terveyskenttäämme ja monet vaivat pääsevät iskemään helpommin, kun suojaus on pudonnut. Kuntoutuksessa tämä haitallinen maasäteily poistetaan kodista.

Kenelle tämä kuntoutus sopii?

Kuntoutus on täydellinen:

Eikö olisi ihanaa nauttia taas energisestä ja iloisesta olosta rauhallisessa kodissa.

Arvaan, että tämä kuulostaa vähintäänkin oudolta

Äkkiseltään tämä kuulostaa varmaan aika erikoiselta touhulta. Rasitteiden poistoon ei kuulu mitään mystistä rituaalia, vaan kuntoutuksia täällä tekee ihan perusinsinööri jolle tämä auttamisen lahja on suotu.

Olen kehittänyt tätä kykyäni kouluttautumalla yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Meitä on Suomessa jo suuri määrä koulutettuja auttajia, jotka arkityössämme edustamme erilaisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu. Ainutlaatuista on, että Suomessa meillä on mahdollista kouluttautua koko ajan eteenpäin ja näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Tuon tätä auttamistyötä näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta. Arkityöni teen insinöörinä, mutta sisältä tuleva palo on tuoda tätä näkymätöntä puolta näkyväksi kaikille kiinnostuneille ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

– Jiri

Toimintatapani on melko maanläheinen. Insinöörimäisesti kirjaan excel-taulukkoon kodista ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sitä mukaa kun niitä yliaistillisesti tutkin ja poistan. Lopuksi kuntoutan sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Viimeisenä vaiheena on taulukkoon kirjattujen löydösten lähettäminen sinulle. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olosi kohenee.

Ymmärrän, että olen tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Siksi kuntoutuspalvelut on hinnoiteltu ajankäytön perusteella.

Tuntuu hyvältä saada auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä että perheitä voimaan paremmin. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan turhan painolastin alla puristuksessa.

 

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei
korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä
terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen?

Eikö olisi hienoa jos kotona on taas rauhallisen olotilan, jossa voit rentoutua ja tunnet kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Tyytyväisyystakuu

Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja rahasi palautetaan pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teen noin kolmekymmentä kuukaudessa.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa ja tutustu!

Ajan mittaan kertynyt taakka saadaan nyt kerralla pois

Kuntoutuksella päästään vaikuttamaan asioihin, joihin olisi muuten saattanut olla hankala löytää ratkaisua.

Sydäntäni lämmittää jokainen tehty kuntoutus. Tuntuu hyvältä kun asiakas saa omat voimansa takaisin.

"Koin oloni oudon raskaaksi ja ilottomaksi, vaikka mitään syytä tähän ei ollut, asiat ovat elämässäni hyvin. Olotila ei myöskään tuntunut keventyvän yhtään vaikka kuinka koetin tehdä itselleni mieluisia asioita jne. Päivät olivat tasaisen harmaita. En tiedä tarkkaa kuntoutuksen ajankohtaa mutta tunsin sen vaikutukset: rintakehäni keveni, kuin jokin kummallinen painolasti olisi otettu päältäni pois. Peruspositiivinen luonteeni alkoi taas tulla esille ja päivät saavat jälleen eri sävyjä, myös ilo alkoi jälleen löytyä. Kokemus oli kaikin puolin hyvä ja rohkaiseva. Oli helpottavaa saada syitä tylsälle fiilikselleni."
Kristiina
"Oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niin kuin silloin, kun siihen kotiin muutimme."
Sacred Frankincense
"Kuntoutuksen ansiosta pojan keskittymiskyky parani ja hänen asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat karttua ja yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa."
Äiti
"Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikään kuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa!"
Lintunen
"Kuntoutuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, kuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Jaksoin puuhastella kaikkia rästiin jääneitä töitä."
Autettu
"Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa. Sain uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa pystyn luomaan omaa elämääni kevyemmin ja helpommin."
Nainen 76
"Huomasin muutoksen keventyneessä ja huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä vetoa alaspäin."
Nina
"Tilasin kuntoutuksen kotiimme, kun pohdin, onko meillä maasäteilyä. Kotimme lähellä on räjäytelty maata viime vuonna. Kuntoutusraportti oli todella laaja ja kiitollisin mielin sitä katselin. Paljon oli kotonamme ja itsellä ylimääräistä, joka saatiin tässä vapautettua. Poikamme vointi parani kuntoutuksen jälkeen. Hän on saanut vähemmän raivokohtauksia. Mieleeni tulikin aika jolloin muutimme tähän kotiin. Hän pelkäsi tulla sisälle. Jotain hän siis varmasti aisti. Palvelu oli sydämellistä. Minulle jäi positiivinen kuva palvelusta, vaikka ei mikään kaiken parantava ihmesauva olekaan. Niin kuin ei mikään muukaan, vaan monien hyvien asioiden summa.."
Jenni
"Kuntoutuksen jälkeen tuli syvä rauhan tunne, aivan kuin olisi vapautunut ison taakan alta."
R.P.
"Kuntoutuksen jälkeen huomasin kuinka voimaantunut ja virkeä olin."
S.N.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa ja tutustu!