fbpx

Miten löydät taas energisyyden ja iloisuuden?

Moni väsynyt on saanut takaisin elämänilonsa

Jos tunnet väsymystä ja ilottomuutta, löydät avun taholta jota et olisi ehkä osannut arvata.

Meille näiden väsymystä, riitaisuutta ja ikävää oloa aiheuttavien rasitteiden poistaminen on arkipäivää.

Miksi keho ei jaksa?

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään. Bioenergiakentän suuruus mitataan sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta nähdään mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla rasitteilla oli jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä ympäriltäsi ja kotoa olotilaan vaikuttavat rasitteet. Lopuksi kuntoutamme sinut jolloin bioenergiakenttäsi alkaa kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Miten on mahdollista, että sinun ei tarvitse tehdä mitään?

Sinua auttamassa ovat kokeneet kuntouttajat. Poistamme kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut, jolloin olo kohenee ja voimat palautuvat.

Tutkiminen ja rasitteiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Tähän ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystymme yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen. Tätä olemme tehneet jo kymmenen vuotta.

Kuntoutuksen vastaanottaminen on helppoa. Rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia keventyvästä olosta.

Mitä nämä rasitteet yleensä ovat?

Yleisin kodeista löytyvä rasite on negatiivisen henkilön ajatusten seurauksena syntynyt ikävä ajatuskeskittymä joka tunnetaan maailmalla myös nimellä paha silmä, nimi on oikeastaan aika kuvaava.

Syynä pahantahtoisuuteen voi olla esimerkiksi mustasukkaisuus, kateus, viha tai katkeruus. Ajatus on energiaa, joten kun tämä viheliäinen luomus lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, tuntee koko perhe sen nahoissaan kertakaikkisen epämukavana olona. Tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa. Lapset ovat erityisen herkkiä tuntemaan nämä ja reagoivat usein voimakkaasti, saattaen joutua jopa raivon valtaan ihan näennäisesti tyhjästä. Onneksi nämä ovat meille auttajille helposti poistettavia häiriöitä.

Toinen yleinen, mutta aika vähän tunnettu rasite on haitallinen maasäteily. Maasäteily on osa luontoa, mutta jos voimakkaat maasäteilylinjat kulkevat asunnon läpi, se jäytää asukkaiden kehoa ja tuntuu että kropassa on aina pientä selittämätöntä vaivaa. Tämä kuluttaa myös terveyskenttäämme ja monet vaivat pääsevät iskemään helpommin, kun suojaus on pudonnut. Kuntoutuksessa tämä haitallinen maasäteily poistetaan kodista.

Kenelle tämä kuntoutus sopii?

Kuntoutus on täydellinen:

Eikö olisi ihanaa nauttia taas energisestä ja iloisesta olosta rauhallisessa kodissa.

Arvaan, että tämä kuulostaa vähintäänkin oudolta

Äkkiseltään tämä kuulostaa varmaan aika erikoiselta touhulta. Rasitteiden poistoon ei kuulu mitään mystistä rituaalia, vaan kuntoutuksia tekee kaksi ihan perusinsinööriä joille tämä auttamisen lahja on suotu.

Olemme kehittäneet tätä kykyämme kouluttautumalla yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Meitä on Suomessa jo suuri määrä koulutettuja auttajia, jotka arkityössämme edustamme erilaisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu. Ainutlaatuista on, että Suomessa meillä on mahdollista kouluttautua koko ajan eteenpäin ja näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Me, Outi ja Jiri, tuomme tätä auttamistyötä näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta. Arkityötämme teemme insinööreinä, mutta sisältä tuleva palo on tuoda tätä näkymätöntä puolta näkyväksi kaikille kiinnostuneille ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Outi_iloon

Toimintatapamme on melko maanläheinen. Insinöörimäisesti kirjaamme excel-taulukkoon kodista ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sitä mukaa kun niitä yliaistillisesti tutkimme ja poistamme. Lopuksi kuntoutamme sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Viimeisenä vaiheena on taulukkoon kirjattujen löydösten lähettäminen sinulle. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olo kohenee.

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Siksi olemme hinnoitelleet kuntoutuspalvelut tilanteen tutkimiseen käytettävän ajan perusteella.

Tuntuu hyvältä saada auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä että perheitä voimaan paremmin. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan turhan painolastin alla puristuksessa.

 

Haluamme lopuksi sanoa, että kuntoutuksemme ei
korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä
terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen?

Eikö olisi hienoa jos kotona on taas rauhallisen olotilan, jossa voit rentoutua ja tunnet kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Tyytyväisyystakuu

Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teemme noin kolmekymmentä kuukaudessa.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa nappia ja tutustu.

Ajan mittaan kertynyt taakka saadaan nyt kerralla pois

Kuntoutuksella päästään vaikuttamaan asioihin, joihin olisi muuten saattanut olla hankala löytää ratkaisua.

Meidän sydäntä lämmittää jokainen tehty kuntoutus. Tuntuu hyvältä kun asiakas saa omat voimansa takaisin.

"Oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niin kuin silloin, kun siihen kotiin muutimme."
Sacred Frankincense
"Kuntoutuksen ansiosta pojan keskittymiskyky parani ja hänen asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat karttua ja yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa."
Äiti
"Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikään kuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa!"
Lintunen
"Kuntoutuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, kuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Jaksoin puuhastella kaikkia rästiin jääneitä töitä."
Autettu
"Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa. Sain uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa pystyn luomaan omaa elämääni kevyemmin ja helpommin."
Nainen 76
"Huomasin muutoksen keventyneessä ja huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä vetoa alaspäin."
Nina
"Kuntoutuksen jälkeen tuli syvä rauhan tunne, aivan kuin olisi vapautunut ison taakan alta."
R.P.
"Kuntoutuksen jälkeen huomasin kuinka voimaantunut ja virkeä olin."
S.N.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa nappia ja tutustu.