fbpx

Miten löydät taas energisyyden ja iloisuuden?

Moni väsynyt on saanut takaisin elämänilonsa

Jos tunnet väsymystä ja ilottomuutta, löydät avun taholta jota et olisi ehkä osannut arvata.

Minulle näiden väsymystä, riitaisuutta ja ikävää oloa aiheuttavien rasitteiden poistaminen on arkipäivää.

Mikä vie voimat?

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään. Tarkastan tämän elämänvoimakenttäsi suuruuden sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta näen mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla rasitteilla oli jaksamiseesi ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistan kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutan sinut, jolloin bioenergiakenttäsi alkaa laajeta, tunnet kuinka olosi kohenee ja voimat palautuvat.

Miten on mahdollista, että sinun ei tarvitse tehdä mitään?

Sinua auttamassa on täällä kokenut kuntouttaja. Tutkimisen ja rasitteiden poiston sekä kuntoutuksen teen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Tähän ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää nimesi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimukseni. Tätä olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta.

Kuntoutuksen vastaanottaminen on helppoa. Rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa, kun niitä tutkimuksessa löydän ja poistan, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia keventyvästä olostasi.

Mitä nämä rasitteet yleensä ovat?

Yleisin kodeista löytyvä rasite on negatiivisen henkilön ajatusten seurauksena syntynyt ikävä ajatuskeskittymä joka tunnetaan maailmalla myös nimellä paha silmä, nimi on oikeastaan aika kuvaava.

Syynä pahantahtoisuuteen voi olla esimerkiksi mustasukkaisuus, kateus, viha tai katkeruus. Ajatus on energiaa, joten kun tämä viheliäinen luomus lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, tuntee koko perhe sen nahoissaan kertakaikkisen epämukavana olona. Tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa. Lapset ovat erityisen herkkiä tuntemaan näitä rasitteita ja reagoivat usein voimakkaasti, saattaen joutua jopa raivon valtaan ihan näennäisesti tyhjästä. Onneksi nämä ovat meille auttajille helposti poistettavia häiriöitä.

Toinen yleinen, mutta aika vähän tunnettu rasite on G-säteily eli globussäteily. Se on osa luontoa, mutta jos voimakkaat G-linjat kulkevat asunnon läpi, se jäytää asukkaiden kehoa ja tuntuu että kropassa on aina pientä selittämätöntä vaivaa. Tämä kuluttaa myös terveyskenttäämme ja monet vaivat pääsevät iskemään helpommin, kun suojaus on pudonnut. Kuntoutuksessa haitallinen osuus G-säteilystä poistetaan kodista.

Kenelle tämä kuntoutus sopii?

Kuntoutus on täydellinen:

Eikö olisi ihanaa nauttia taas energisestä ja iloisesta olosta rauhallisessa kodissa.

Arvaan, että tämä kuulostaa vähintäänkin oudolta

Äkkiseltään tämä kuulostaa varmaan aika erikoiselta touhulta. Rasitteiden poistoon ei kuulu mitään mystistä rituaalia, vaan kuntoutuksia täällä tekee ihan perusinsinööri jolle tämä auttamisen lahja on suotu.

Olen kehittänyt tätä kykyäni kouluttautumalla yli kymmenen vuotta Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Meitä on Suomessa jo suuri määrä koulutettuja auttajia, jotka arkityössämme edustamme erilaisia ammatteja laidasta laitaan, mutta yhdistävä tekijä on halu auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa näillä lahjoilla jotka meille on suotu. Ainutlaatuista on, että Suomessa meillä on mahdollista kouluttautua koko ajan eteenpäin ja näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Tuon tätä auttamistyötä näkyväksi Elävien Maassa -palvelun kautta. Arkityöni teen insinöörinä, mutta sisältä tuleva palo on tuoda tätä näkymätöntä puolta näkyväksi kaikille kiinnostuneille ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

– Jiri

Toimintatapani on melko maanläheinen. Insinöörimäisesti kirjaan excel-taulukkoon kodista ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sitä mukaa kun niitä yliaistillisesti tutkin ja poistan. Lopuksi kuntoutan sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Viimeisenä vaiheena on taulukkoon kirjattujen löydösten lähettäminen sinulle. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olosi kohenee.

Ymmärrän, että olen tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Siksi kuntoutuspalvelut on hinnoiteltu ajankäytön perusteella.

Tuntuu hyvältä saada auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä että perheitä voimaan paremmin. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan turhan painolastin alla puristuksessa.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen?

Eikö olisi hienoa, jos kotona on taas rauhallinen olotila, jossa voit rentoutua ja tunnet kuinka voimasi palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Tyytyväisyystakuu

Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä, kun kuntoutus on tehty ja rahasi palautetaan pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teen noin neljäkymmentä kuukaudessa.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa ja tutustu!

Ajan mittaan kertynyt taakka saadaan nyt kerralla pois

Kuntoutuksella päästään vaikuttamaan asioihin, joihin olisi muuten saattanut olla hankala löytää ratkaisua.

Sydäntäni lämmittää jokainen tehty kuntoutus. Tuntuu hyvältä, kun asiakas saa omat voimansa takaisin.

Asiakkaiden palautteita

Olin kärsinyt kuukausia, tai ehkä voidaan puhua vuosistakin, vetämättömästä olosta työpäivän jälkeen. Oikein mitään ei saanut aikaiseksi eikä jaksanut tehdä. Kuntoutuksen jälkeen olen ollut selvästi energisempi; työpäivän jälkeen jaksaa vielä puuhailla monia asioita ennen nukkumaan menoa. Mainitsin Jirille vielä kuntoutuksen jälkeen rahahuolista ja hän ystävällisesti putsaili talousasioita erikseen. Uskon että positiivisen energian lisääntyessä jaksaa pohtia ratkaisuja ongelmiin ja asiat alkavat pikku hiljaa sujua paremmin. Kiitos!
Mallu
Ensimmäisen kerran kokeiltuani Elävien maassa palvelua vaikutuin siitä, kuinka toimiva se oli. Huomasin vaikutukset heti saman tien ja kokemus oli vaikuttava! Tunsin heti kuinka olo keveni huomattavasti ja tuntui, että sain kuntoutuksen myötä uutta uskoa elämään ja siitä, että voin todella aloittaa jälleen elämäni uudelta ”puhtaammalta” pöydältä. Koska olin ollut uupunut aiemmin, tuntui että sain palvelusta myös lisää voimauttavaa energiaa joka auttoi elämääni eteenpäin siinä kohtaa. Koska tämä ensimmäinen kokemus oli hyvin vaikuttava, olen sen jälkeen ottanut tälläisen kuntoutuksen aina silloin tällöin (noin kerran vuodessa), kun on tullut sellainen tunne ja olo, että sille on jälleen tarvetta. Voin lämpimästi suositella Outin ja Jirin palvelua!
Eira
Kuntoutuksesta on mennyt aikaa reilu kuukausi ja nyt pystyn selvemmin näkemään vaikutukset. Välittömästi tuli kevennys, kun häiriöitä lähti suuret määrät, näitä olin varmasti itsekin aiheuttanut. Sattui jotain hauskoja pieniä onnenpotkujakin. Ihmissuhdesoppa selkiytyi, ihan kuin iso voimia vievä Bermudan kolmio olisi purettu elämästä muutaman viikon aikana. Välillä kuntoutuksen jälkeenkin oli vaikeita tunnelmia ja mörkkienergioita kimpussa, ilmeisesti omasta menneisyydestä nousevia... Pitemmällä tähtäimellä mielialani on kuitenkin noussut ja olen saanut uutta uskoa elämään. Neljästä mainitsemastani henkilöstä vastattavaa oli kolmelle, yksi oli halunnut tulla kuntoutukseen mukaan muuten vaan.
Johanna
Olin jo pitkän aikaa kärsinyt jatkuvasta väsymyksestä ja nuutuneesta olotilasta, johon ei tuntunut löytyvän kunnollista selitystä. Tunsin, että moni asia tuntui pysähtyvän kuin seinään. Erityisesti rakkauselämässä ja ihmissuhteissa vaikutti olevan jatkuvasti ongelmia; mikään ei vaan edennyt tai tuntunut hyvälle. Tajusin, että nyt tarvitsen apua ja aloin googlettamaan erilaisia vaihtoehtoja, kunnes löysin Elävien maassa-verkkosivuille. Tunsin heti, että kuntoutuksesta voisi olla minulle apua ja laitoin tilauksen eteenpäin. Unenlaatuni on parantunut ja en enää kärsi samalla tavalla väsymyksestä kuin ennen kuntoutusta. Oloni on paljon kevyempi ja tasapainoisempi. Näen asiat kirkkaammin ja koen itsevarmuuteni lisääntyneen. Ihmissuhteiden osalta tunnen enemmän luottamusta ja selkeyttä sen suhteen, millaisen kumppanin haluan vetää puoleeni. Kiitos Outille ja Jirille. Teette tärkeää työtä ❤️
Marjo
Tunsin kotonani olon pelokkaaksi, aavistin jotakin olevan meillä myös mieheni ja minun lisäksi. Kuului välillä kolinaa, ovi kävi ja kuin joku tulisi sisään kylmän tuulahduksen kanssa (tämän havaitsi myös pari vierasta). Mieheni ollessa ruoanlaittopuuhissa liesituulettimen päältä putosi yllättäin suolasirote lattialle ym ym. Oloni oli uupunut. Muistan kun luin miehelleni Facesta Elävienmaassa-ryhmästä tietoja ja kokemuksia ääneen, korvani menivät kuin lukkoon, kuin joku olisi halunnut häiritä minua. Heti kun laitoin kuntoutuspyynnön, oloni virkistyi vaikka eihän sitä heti tehtykään. Yritin tunnustella, miltä se tuntuu myöhemmin, en saanut tuntumaa. Olimme lomareissulla, kun sitten luin kuntoutusraportin ja olihan se luettavaa! Vainajia, kummituksia ja kauhukokemuksia liittyi asuntoon, myös meissä oli kirouksia ym. Kuitenkin palattuamme reissusta, koimme vielä jonkin asian olevan pielessä kodissamme: Lattian narahdus ja tuulahdus vielä sai miehelleni kylmät väreet, kun luuli minun olevan takanaan. Ilmoitin tästä Jirille, ja hän tsekkasi vielä tilanteen. Nyt tilanne on rauhoittunut ja oloni kevyt, emmekä ole huomanneet ”muita” asunnossamme.
Kiitollinen
" Aiemmin sekä omani että mieheni ja poikani pinna oli usein kireällä ja ilmapiiri kotona oli jollakin lailla tukkoinen. Kuntoutuksen aikana huomasin olevani todella herkillä ja itkin helposti pienistäkin asioista. Nyt kotona on taas tilaa hengittää. Ilmapiiri on leppoisampi ja keskustelemme asioista ilman että korotamme ääntä. Pinna on pidentynyt kaikilla ja olo on seesteisempi."
Tiina
"Kuntoutuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, kuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Jaksoin puuhastella kaikkia rästiin jääneitä töitä."
Autettu
"Oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niin kuin silloin, kun siihen kotiin muutimme."
Sacred Frankincense
"Kuntoutuksen ansiosta pojan keskittymiskyky parani ja hänen asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat karttua ja yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa."
Äiti
"Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikään kuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa!"
Lintunen
"Tilasin kuntoutuksen kotiimme, kun pohdin, onko meillä maasäteilyä. Kotimme lähellä on räjäytelty maata viime vuonna. Kuntoutusraportti oli todella laaja ja kiitollisin mielin sitä katselin. Paljon oli kotonamme ja itsellä ylimääräistä, joka saatiin tässä vapautettua. Poikamme vointi parani kuntoutuksen jälkeen. Hän on saanut vähemmän raivokohtauksia. Mieleeni tulikin aika jolloin muutimme tähän kotiin. Hän pelkäsi tulla sisälle. Jotain hän siis varmasti aisti. Palvelu oli sydämellistä. Minulle jäi positiivinen kuva palvelusta, vaikka ei mikään kaiken parantava ihmesauva olekaan. Niin kuin ei mikään muukaan, vaan monien hyvien asioiden summa.."
Jenni
"Koin oloni oudon raskaaksi ja ilottomaksi, vaikka mitään syytä tähän ei ollut, asiat ovat elämässäni hyvin. Olotila ei myöskään tuntunut keventyvän yhtään vaikka kuinka koetin tehdä itselleni mieluisia asioita jne. Päivät olivat tasaisen harmaita. En tiedä tarkkaa kuntoutuksen ajankohtaa mutta tunsin sen vaikutukset: rintakehäni keveni, kuin jokin kummallinen painolasti olisi otettu päältäni pois. Peruspositiivinen luonteeni alkoi taas tulla esille ja päivät saavat jälleen eri sävyjä, myös ilo alkoi jälleen löytyä. Kokemus oli kaikin puolin hyvä ja rohkaiseva. Oli helpottavaa saada syitä tylsälle fiilikselleni."
Kristiina
"Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa. Sain uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa pystyn luomaan omaa elämääni kevyemmin ja helpommin."
Nainen 76
"Huomasin muutoksen keventyneessä ja huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä vetoa alaspäin."
Nina
"Olen ollut henkisen kehityksen polulla jo muutamia vuosia. Mutta arki on kulunut työtä tehdessä, yrittäjänä työpäivät olivat pitkiä ja uupumus kolkutteli nurkan takana. Toiveet lisätä henkisyyttä arkeen tuntui kaukaiselta haaveelta. Universumi kuitenkin puuttui peliin ja mullisti kertaheitolla pelilaudan. Nyt on irtipäästetty kaikesta vanhasta, ja polku on avautunut uudella tavalla.

Kaikkihan pitäisi nyt olla kohdallaan. Ei stressiä eikä kiirettä, yöunet 8-10 tuntia. Mutta väsymystä ja saamattomuutta suunnattomasti. Vai olenko vain laiska, nyt kun ei tarvitse suorittaa? Ystävä vinkkasi, että olenko tutkinut uuden taloni säteilyt? Kehotti tekemään tutkimuksen ja kertoi Elävien Maassa- sivustosta. Teinkin tilauksen kuntoutuksesta siltä seisomalta. Kun tulokset tulivat, olin hämmästynyt, olin raahannut mukanani uuteen kotiini joukkueellisen vainajia ja taisi siellä jokunen jo odotella muuttoani. Olin tehnyt suojauksia säännöllisen epäsäännöllisesti, nyt päiväni alkaa suojauksen tekemisellä.

Kuntoutuksen jälkeen energiani kohosivat selkeästi ja olo on ollut kepeä. Energisyys on tuntunut kaikessa, myös henkisissä harjoituksissa ja hoidoissa. Suosittelen kuntoutuksia kaikille, etenkin jos tuntuu synkältä ja on matalissa energioissa. Haitallisten maasäteilyiden poistosta minulla on kokemus jo vuosikymmeniä sitten. Tyttäremme rasitusastma saatiin hoidettua linjojen katkaisulla, piippua ei enää tarvittu."
Taapertaja
"Kuntoutuksen jälkeen tuli syvä rauhan tunne, aivan kuin olisi vapautunut ison taakan alta."
R.P.
"Kuntoutuksen jälkeen huomasin kuinka voimaantunut ja virkeä olin."
S.N.
"Ennen kuntoutusta tuntui, että kannattelen koko maailman murheita harteillani. Tuntui, että minun on ohjattava läheisiäni oikeaan suuntaan, vaikka todellakin tiedän, että jokainen heistä on täysin kykenevä tekemään elämässään juuri itselleen oikeat ratkaisut juuri itselleen oikeaan aikaan. Olen ottanut isäni kuoleman jälkeen painolastikseni myös isäni kumppanin. Hänellä on kaksi omaa poikaa ja minä olen aina näytellyt sivuosaa heidän uusperhekuviossaan. Minulla oli joku painava velvollisuudentunto kysellä ”äitipuoleni” kuulumisia ja huomioida häntä myös muilla tavoin vaikka se ei tule minulta luonnostaan ja se vei minulta voimia ja aiheutti aina melkoisen tunteiden kirjon. Olen myös kokenut syyllisyyttä (tai tullut syyllistetyksi) saamastani isäni perinnöstä. Työskentelen asiantuntijana teollisuuden alalla ja koen ihmisten tärkeilyn ja keksityn kiireen ahdistavana. Kun paraskaan meistä ei ole korvaamaton ja maapallo jatkaa pyörimistään ja luonto elää ajallaan ihmisen aikatauluista piittaamatta. Kotimme on vanha rintamamiestila. Tiedän siinä olleen paljon pahaa mieltä niin maan luovutuksessa kun evakoiden elämän polulla. Talon paikka on annettu evakoille tulevan tielinjauksen kohdalta, siis jo rakentaessa on ollut pelko, että talon yli rakennetaan iso tie. Voi ihmisten pahuutta. Talo kuitenkin edelleen on, tie menee muualla, evakoiden istuttamat suuret tammet suojaavat meitä vieläkin. Ilmapiiri on kuitenkin ollut painostava ja aiheuttanut tiedostamatonta levottomuutta. Välillä tuoksui marjakeitto ja lämmittämätön uuni antoi lämpöään, tämän huomasivat myös useat vieraat. Ajattelin, että muori siellä ja otin hänet hyvällä vastaan, hän tuntui hyvältä. Kuntoutuksen jälkeen ilmapiiri kotona on seestynyt. Olen ensimmäistä kertaa jopa istuttanut kasvimaan. Ideat ja aikomukseni muuttuvat entistä useammin toiminnaksi. Olo on seesteisempi ja ajatus kirkas. Olen vahvemmin omien arvojeni takana ja tunnen olevani valmiimpi tekemään ratkaisuja, isojakin. Luottamus läheisteni harkintakykyyn ja turvassa pysymiseen on palautunut. Maailmanmurehtijan taakkani on helpottanut. Henkimaailman läsnäolon jotenkin tiesinkin. Nuo piru, kirous ja menneisyyden asiat kyllä kinnostaisi vielä avata. Se täytyy vielä sanoa, että minulle todella rakas ja läheinen sielu (eläin) siirtyi ihan äskettäin aineettomalle puolelle. Suru ja kaipuu on kuitenkin jotenkin taka-alalla ja päälimmäisenä tunteena jäi rakkaus."
Maija
"Olen kiinnostunut henkisen kuntouttajan polusta ja opiskeluni on vielä alkumetreillä. Itselläni oli koko vuosi 2023 varsin haastavaa aikaa jaksamisen kanssa ja joulukuussa huomasin puolisoni olevan jopa itseäni väsyneempi. Olemme olleet muutamissa samoissa tapahtumissa Outin ja Jirin kanssa ja oli ilo nähdä heidän mainos! Oli sanomattakin selvää, että halusin ostaa meille kuntoutuksen ja puhdistaa myös kotimme henkisistä rasitteista. Kuntoutuksen jälkeen saimme erittäin selkeän raportin kaikesta tehdystä puhdistuksesta ja mieheni olikin lähes loppuunpalamisen tilassa! Välittömästi tunsin oman oloni kirkastuvan ja se on pysynyt ❤️ ja mieheni on jälleen oma itsensä ❤️Onneksi hoksasin pyytää apua! Olen myös ostanut puhdistukset tärkeille läheisillemme ja nyt on jännä seurata, miten vaikutukset alkavat näkymään heidän elämässään ❤️ Jatkopuhdistukset ostan myös, siihen asti, että omat taitoni karttuvat henkisenä kuntouttajana 🙏"
Esteri

Haluatko kuulla lisää?

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja energiaa tehdä niitä asioita joista nautin!

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Nauti uudenlaisesta keventyneestä olosta!

Klikkaa ja tutustu!