fbpx

Minulla oli vuosia isoja haasteita kuivan ihoni kanssa. Iho rapsisi lastuina pois eikä meikkaamisesta ollut iloa, kun värit jäivät vähemmän kauniisti epätasaisten hilseilevien liuskojen päälle.

Nykyisin tilanne on toinen, voin vain ihmetellä miten kaunis ja hyvinvoiva ihoni on. Ja tätä en tosiaan koskaan olisi edes voinut kuvitella sanovani ääneen.

Jaan tähän keinot jolla minun ihoni heräsi henkiin, ehkä siitä on inspiraatioksi muillekin.

Ensin puhdistan ihon Mirah puhdistusöljyllä. Se poistaa iholta epäpuhtaudet samalla kun sen sisältämät eteeriset santelipuu-, ruusu- ja jasmiiniöljyt huolehtivat ihosta.

Puhdistuksen viimeistelen ART kasvovedellä joka supistaa ihohuokosia ja poistaa puhdistusaineen jäljiltä mahdollisesti jääneet epäpuhtaudet. Ihosta tulee puhdas ja raikkaan tuntuinen. Se sisältää viittä erilaista ihoa virkistävää ja hellivää eteeristä öljyä.

Laventeli öljy puolestaan rauhoittaa ihon päivän jälkeen, sitä laitan iltaisin yhden tipan kasvovoiteeseen.

Frankincense öljy on ihon kaunistus, laitan sitä aamuisin yhden tipan kasvovoiteeseen.

Voin sydämestäni suositella näitä puhtaita luonnontuotteita. Minun iho sai uuden elämän saman tien kuin aloin hoitaa sitä tällä luonnon aarreaitalla. Nykyisin minusta on ihanaa meikata, kun pohja on ensimmäistä kertaa elämää oikeasti kunnossa.

Tuotteiden hinnat ovat seuraavat:

  • Mirah kasvonpuhdistus 44.02 eur
  • ART Refreshing Toner 29.57 eur
  • Frankincense 5 ml pullon hinta on 36.45 eur ja siinä on n. 85 tippaa. Laitan 1 tipan aamuisin kosteusvoiteen, joten pieni pullo riittää melkein 3 kuukaudeksi.
  • Laventeli öljyn 15ml hinta on 28.83 eur, se riittää 8 kuukaudeksi.

Asiakastilinavaus tai tilaaminen ei sido mihinkään, jokainen saa tilata mitä haluaa milloin haluaa. Täällä kerrottu tarkemmin valinnan vapaudesta 💗

Tervetuloa tutustumaan

Suositut julkaisut