fbpx

Oletko valmis muutokseen

Miltä tuntuisi päästä nauttimaan hyvinvoinnista, jonka vakaana perustana on aito puhdas luonto

Ehkä olet kuullut puhuttavan eteerisistä öljyistä. Niitä on olemassa monenlaisia, mutta nyt kerron sellaisista joista minulla on omakohtainen kokemus. Näiden valtavaa voimaa olen saanut hyödyntää omassa elämässäni päivästä toiseen jo kahden vuoden ajan.

Syy näiden erityiseen voimaan on luonto alkuperäisessä olemuksessaan. Kasvit saavat kasvaa luonnollisessa ympäristössään, lannoittamattomassa maaperässä ja säilyttävät näin puhtaan muokkaamattoman informaationsa soluissaan. Ihminen ei ole mennyt häiritsemään niiden kasvua väkilannoitteilla tai kasvua lisäävillä muunnoksilla.

Kun kasvin sisältämä arvokas tieto on saatu talteen pieneen lasipulloon, se on valmiina välittämään viisautensa meidän jokaisen kehon hyödynnettäväksi. Luonnon aarreaitta on auliina tarjoamaan apuaan.

Miten saat hyödynnettyä tuon tiedon

Kun tipautat yhden tipan öljyä kämmenellesi ja tuoksuttelet sitä tai levität tuon tipan iholle, pisaran sisältämä informaatio ohjaa kehoasi toimimaan oikein. Ja keho ottaa tämän tiedon kiitollisena vastaan, se muistaa.

Esimerkiksi Laventeliöljy huolehtii ihostasi, samalla kun sen tuoksuvaikutus rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Ja jokainen näistä Young Livingin eteerisistä öljyistä tekee saman, kukin antaa juuri oman tietonsa sinun kehosi ja tunnepuolen hyödynnettäväksi.

Young Livingin eteeristen öljyjen salaisuus piilee niiden kyvyssä vaikuttaa kehomme ohempiin olemuspuoliin, eetteri- ja astraalikehoon. Nämä ovat jatkuvassa yhteydessä fyysisen kehomme kanssa. Esimerkiksi sairaudet ovat havaittavissa eetterikehossa jo hyvän aikaa ennen kuin ne puhkeavat fyysiseen kehoon. Astraali- eli tunnekeho voi liekehtiä kiukusta punaisena tai olla rauhallinen kauniin pastellinsävuinen. Kun öljyillä saadaan astraali-, eetteri- ja fyysinen keho värähtelemään sopivaa taajuutta, on tuloksena parempi henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että informaatio alkaa solutasolla kulkemaan vikkelämmin ja keho pystyy toimimaan oikein.

On ollut etuoikeutettua saada ’nähdä’ miten nämä vaikuttavat tuolla näkymättömällä puolella.

Kuinka nämä löysivät tiensä minun elämääni

Sisälläni on aina sykkinyt vihreä sydän, mutta syksyllä 2018 siellä liikahti jotain uutta. Suuresti arvostamani aromaterapeuttiystäväni soitti ja kertoi, että nyt on jotain uskomatonta josta saatat kiinnostua.

Sisältäni nousi niin valtava innostus, että tilasin Aloituspakkauksen heti itselleni.

Ja intuitioni oli aivan oikeassa. Siitä päivästä lähtien, kun nämä öljyt pääsivät vaikuttamaan kehossani, alkoi uudenlaisen hyvinvoinnin aikakausi, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Aikaisemmin rutikuiva kasvojeni iho heräsi henkiin muutamassa päivässä, kun lisäsin aamuisin tipan Frankincense öljyä kasvovoiteeseeni. Samalla sen tuoksu tuo itseluottamusta heti päivän alkuun.

En pystynyt uskomaan todeksi, että vuosia lastuja hilseilevä iho oli nyt kimmoisa ja kaunis. Iltaisin tein saman tipalla Laventeli öljyä. Olen pystynyt nukahtamaan helpommin ja samalla ihoni saa rauhoittua yön aikana päivän rasituksista. Tuntui käsittämättömältä, että ihoa ei enää tarvinnut nolostella ja yrittää piilottaa sitä meikin alle.

Outi4

Nyt 45-vuotias ihoni tuntuu ja näyttää paremmalta kuin koskaan koko elämäni aikana. Ja joka päivä saan nauttia tuoksuvaikutuksen tuomasta voimasta ja rentoudesta.

Tässä siis viestikapula ojennettuna saatetekstin kera. Ehkä joku toinenkin odottaa tätä samaa tietoa ja syttyy sisäinen innostus päästä katsomaan mitä luonnon aareaitalla on eteeristen öljyjen muodossa tarjottavana sinun ja perheesi hyvinvointiin.

- Outi

Mitä sinä toivot hyvinvoinnilta?

Iloa, hyviä yöunia, itsevarmuutta…? Niin minäkin 💗

Miten aloittaa öljyily