fbpx

G-säteily (Globus), josta on käytetty myös termiä maasäteily, oli melko hyvin tunnettu asia jo vanhan kansan keskuudessa, mutta sen olemassaolosta on tieteen piireissä kuitenkin väitelty pitkään. Hankaluus on se, että ei oikein tahdo löytyä kunnon mittareita jolla sitä voitaisiin luotettavasti mitata ja sehän ei tieteelle passaa.

Kuitenkin G-säteily on ohjannut ihmisten toimia tietyissä asioissa vuosisatoja, kun ihmiset ovat olleet lähempänä luontoyhteyttä ja aistineet myös maasäteilyn helpommin.

G-säteilylinjat kattavat koko maapallon ja ne kulkevat magneettisten napojen suuntaisesti ollen voimakkaimmillaan pohjoisen havumetsävyöhykkeen leveyspiireillä joilla myös Suomi sijaitsee.

Samaan aikaan ne kuitenkin harvenevat, kun tullaan päiväntasaajalta kohti napoja.

Suomen leveyksillä linjat ovat noin kolmen metrin välein, joten niitä löytyy jokaisessa rakennuksessa, mutta voimakkuus vaihtelee. Näin ne muodostavat siis ruudukon.

G-säteily on tärkeä osa luontoa ja ekosysteemissä sillä on monia tehtäviä, joista ihminen ei tiedä läheskään kaikkea.

Miksi sitten kyse on merkittävästä asiasta ihmisen kannalta?

Vahva G-säteilylinja on ihmiselle haitallista ja jopa terveydelle vaarallista. Herkkä ihminen tunnistaa sen yleensä kehon ’jäytämisenä’, pientä kolotusta tuntuu siellä täällä ilman näkyvää syytä. Vanha kansa tunnisti tämän ja osasi yrittää vältellä sitä. Sänkyjen paikkoja vaihdeltiin ja talojen kulmiin asenneltiin kuparilankoja, joiden toivottiin maadoittavan sitä, nukuttiin olkipatjoilla jne. Tuskinpa tällaisia toimia ihan huvin vuoksi tehtiin.

Jo kymmeniä vuosia sitten on onneksi opittu muita keinoja siltä suojautumiseen ja kokenut auttaja voi poistaa sen rakennuksista henkisiä toimia käyttäen. Luonnosta näitä linjoja ei saa siirtää, koska ne ovat olennainen osa luonnon omaa järjestystä, mutta asunnoista sekä talleista ja navetoista tämän haitallisen osan poistaminen G-säteilystä on sallittua.

Jos haluat sen pois omasta kodistasi, niin etsi käsiisi Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kursseja käynyt jäsen, jokaiselta onnistuu tämä tehtävä, meitä on Suomessa toista tuhatta henkilöä.

Meillä se myös sisältyy automaattisesti kaikkiin kuntoutuksiin, siitä ei tarvitse erikseen mainita jos tilaa kuntoutusta itselleen tai läheiselle.

Tästä pääset tutustumaan kuntoutuksiin.

Jos haluat kuulla lisää, klikkaa blogin hakusanoista ’G-linja’ ja löydät aiheesta lisää kirjoituksia.

Jiri

Suositut julkaisut