fbpx

Olen saanut nauttia näiden Young Livingin eteeristen öljyjen valtavasta voimasta nyt reilut kaksi vuotta.

Niiden voima hämmästyttää edelleen päivästä toiseen ja haluaisin avata tässä hiukan syitä miksi näin tapahtuu.

Näiden öljyjen taianomaisuus piilee niiden kyvyssä vaikuttaa kehomme ohempiin olemuspuoliin, eetteri- ja astraalikehoon. Nämä ovat jatkuvassa yhteydessä fyysisen kehomme kanssa.

Esimerkiksi sairaudet ovat nähtävissä eetterikehossa jo hyvän aikaa ennen kuin ne puhkeavat fyysiseen kehoon. Astraali- eli tunnekeho on monille varmaan tutumpi käsite, se voi liekehtiä kiukusta punaisena tai olla rauhallinen kauniin pastellinsävyinen.

Kun öljyillä saadaan astraali-, eetteri- ja fyysinen keho värähtelemään sopivaa taajuutta, on tuloksena parempi henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että informaatio alkaa solutasolla kulkemaan vikkelämmin ja keho toimii oikein.

Vaikka maailma on pullollaan erilaisia eteerisiä öljyjä niin nämä ovat ainoat joissa näkyy tuo uskomaton voima. Ehkä syynä on tuo siemenestä sinettiin laatulupaus, jossa kasvia ja maaperää kunnioitetaan. Ihmismieleni ei pysty tuota kokonaan ymmärtämään, mutta luonnonmuisti on lahjomaton tietolähde. Jos se tämän tiedon tarjoaa, niin syvää kunnioitusta tuntien otan tiedon vastaan.

Jokainen kiinnostunut on sydämellisesti tervetullut mukaan öljymatkalle. Tutustumisen uudenlaiseen hyvinvointiin voi aloittaa joko yksittäisellä öljyllä tai Aloituspakkauksella, valinta on täysin vapaa 💗

Tervetuloa tutustumaan…

Suositut julkaisut