fbpx

Jo jonkin aikaa sitten meille tuli vastaan Young Livingin terapeuttisen tason eteeriset öljyt ja hämmästys oli suuri, kun huomasimme miten niillä on erityinen kyky tukea tämän fyysisen kehon lisäksi myös ohuempia olemuspuoliamme. Tästä ei ollut enää paluuta vaan näistä öljyistä tuli osa jokapäiväistä elämäämme. Siksi tuntuu tärkeältä kertoa näistä muillekin, alla yritelmä lyhyessä yhteenvedossa saada tämä puettua sanoiksi.

Kasvin tärkein informaatio on saatu talteen alkuperäisessä muodossa höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.
Jokaisella kasvilla on oma informaationsa annettavana soluillemme. Kun tipautamme yhden tipan öljyä kämmenellemme ja levitämme sen ihollemme tai tuoksuttelemme sitä, se kertoo kehollemme kuinka toimia oikein, luonnon tarkoittamalla tavalla. Ja keho ottaa tämän tiedon kiitollisena vastaan. Ei tarvitse odottaa kuukautta, viikkoa tai päivää, että tämä tieto löytää tiensä perille, se on solussa muutamassa minuutissa. Ei ole väliä laitanko öljyä henkiseen vai fyysiseen tarpeeseen, samassa tipassa tulee yhtä aikaa molemmat vaikutukset. Esimerkiksi Laventeli iholle laitettuna hoitaa ihoa ja samalla tuoksuvaikutus rentouttaa ja rauhoittaa mieltä, melkoinen suoritus yhdeltä tipalta. Ja kaikki näistä öljyistä tekevät saman, kukin kertoo keholle oman erityisen tarinansa.

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit luonnon tarjoamaa tukea henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi, niin helpoin tapa saada lisätietoa on käydä kurkkaamassa Hyvinvointi-sivulta. Ehkäpä tämä resonoi sinulle samalla tavoin kuin meille 💗

Suositut julkaisut