fbpx

Tällä kertaa mennään tuonne luonnonmukaisen hyvinvoinnin puolelle, mutta ehkäpä hiukan erilaisesta näkökulmasta kuin yleensä.

Meille tutut Young Livingin eteeriset öljyt ovat saaneet runsaan huomion tuolla näkymättömän puolen tarkastelussa.
Tuota tietoa saadaan paljon näkymättömän puolen avustamana ja tähän olen ihmissuodattimen kautta yrittänyt pukea sen sanoiksi.

Siispä, tässä viestikapula ojennettuna saatetekstin kanssa.

Nämä kasvit kasvavat luonnollisessa ympäristössään lannoittamattomassa maaperässä ja pystyvät näin säilyttämään oman eetterikehonsa täysin luonnonmukaisessa muodossaan.
Kun kasvi sitten höyrytislataan, sen alkuperäinen sanoma säilyy ja vahvistuu ja on valmiina välittämään saman tiedon ihmisen eetteri-, astraali- ja fyysiseen kehoon. Kun ottaa huomioon, että terveenä pysyäksemme meidän eetteri- ja astraalikehomme on oltava kunnossa, niin tässä meillä on luonnon aarreaitta auliina tarjoamaan apunsa.

Näitä öljyjä ei löydy kaupan hyllyltä vaan alusta alkaen on tarkoitettu, että niiden tuoma viesti viedään eteenpäin oman kokemuksen kautta ja muita niiden käyttöön opastaen. Silloin kun öljyjen käyttäjä elää itse todeksi niiden tuoman hyvinvoinnin ja muutoksen, voi viestin viedä aidosti sydämestään eteenpäin. Näin me nyt teemme.

Jos sinulla on tuttu jonka tiedät käyttävän Young Livingin eteerisiä öljyjä, tartu häntä hihasta ja pyydä kertomaan lisää. Näiden öljyjen taika on kaikkien saatavilla.
Kaikki kiinnostuneet olette sydämellisesti tervetulleita myös meidän öljytiimiimme. Pidämme huolta, jaamme tietoa ja tutustutamme kaikki kiinnostuneet öljyjen ihmeelliseen maailmaan kohti parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia 💗

Haluatko kurkata lisää Hyvinvointi-sivulta?

Suositut julkaisut