fbpx

Mikä on Bioenergia eli elämänvoima?

Bioenergia on kokonaisuutena varsin laaja käsite. Esko Jalkanen lienee ensimmäinen, joka tuota termiä aikoinaan käytti Suomessa. Bioenergiasta käytetään Intiassa nimitystä prana, Kiinassa chi ja Japanissa qi.

Kyse on kosmisesta elämänvoimasta. Bioenergiaa on kaikkialla luonnossa. Vain ihmisen tekemissä teollisissa tuotteissa, kuten muovissa, ei ole ollenkaan bioenergiaa. Muovituotteet ovat kuolleita tuotteita.

Ihmisen käyttämä epäharmoninen sähkö (50Hz) tuhoaa tehokkaasti bioenergiaa.

Ihmisen kehon värähtelytaajuus on kahdeksalla jaollinen, joten käytettävän sähkön taajuus olisi ollut hyvä ”säätää” esimerkiksi 48 hertziin. Näin se ei olisi ihmiselle haitallista.

Perusterveen ihmisen ympärillä on pallomainen bioenergiakenttä, jonka halkaisija on noin kaksi metriä. Kun tämä kenttä alkaa kasvaa, se kertoo siitä, että ihminen on astunut tietoisuuden polulle. Tietoisuus alkaa laajeta. Sen suuruus kertoo paljon myös fyysisen kehon terveydentilasta.

Sairaalla tai muuten henkisesti loppuun palaneella Be-kenttä voi olla vain muutaman sentin.

Pienentynyt bioenergiakenttä altistaa ihmisen sairauksille, kun kehon immuunipuolustusjärjestelmä ei toimi kunnolla.

Ehkäpä nykyajan isoimmat bioenergiakentän kuluttajat ovat wifit, mobiiliteknologia tukiasemineen. Mitä herkempi ihminen on, sitä haitallisempaa sähkömagnetismi heille on. Onneksi herkillä ihmisillä tämä kenttä voi olla jopa useita kymmeniä metrejä sen toimiessa kuin akku. Hankalissa paikoissa se pienenee, mutta tankkautuu sitten taas nopeasti ennalleen.

No mistä ihminen sitten saa lisää bioenergiaa? Tärkeimmät lähteet ovat ruoka, vesi, aurinko ja chakrat. Kun nämä kaikki on kunnossa, niin hyvä on ihmisen olla.

Suositut julkaisut