fbpx

Aika monille on jo tullut tutuksi termi G-säteily (maasäteily). Sillä on usein negatiivinen kaiku, koska sehän on ihmiselle haitallista mikäli G-säteilylinja sattuu olemaan kodissa vahvana vaikuttamassa. Toki tämä kuuluu luonnon suureen järjestelmään ja on tarpeellinen monille kasvi- ja eläinlajeille. Toisille se sitten taas on haitallista, mutta siksi tietyt eläimet ja kasvit osaakin sitä välttää.

G-säteilyverkosto kulkee maapallolla pääilmansuuntien suuntaisesti, täällä pohjoisessa noin 2-4 metrin välein.

Vähemmän tunnettu on Curry- säteilylinjat. Se on varaukseltaan G-säteilyn vastakohta. Siten se on hyödyllinen esimerkiksi ihmisille, sekä useimmille lehtipuille ja eläimille.

Curry- verkosto kulkee maapallolla väli-ilmansuuntien suuntaisesti, noin 4-6 metrin välein.

Curry-linjojen löytäjä oli saksalainen tohtori Manfred Curry, jolta tuo nimi juontaa juurensa.

Curry- verkosto kuljettaa bioenergiaa eli elämänvoimaa ja juuri sitä kautta se on ihmisille niin hyödyllistä.

Mitäs käytännön hyötyä siitä sitten voisi olla ihmisen kannalta?

Vanha kansahan osasi asetella sänkynsä kodissaan kohtiin, missä ei ollut G-säteilyä. Niin ikään se osasi rakentaa maakellarit Curry-linjoille, joissa ruoka säilyy paremmin.

Samalla tavoin nykyään, kun haitallinen G-säteily voidaan voimakkaalla henkisellä käskyllä siirtää kiertämään ihmisten kodit, niin hyödyllinen Curry-linja voidaan siirtää sopivaan paikkaan, kuten sängyn, tai vaikkapa jääkaapin alle. Näin ihminen saa siitä bioenergiaa nukkuessaan ja ruokakin säilyy paremmin.

Tämän voi jokainen tehdä, jos se tuntuu itselle sopivalle toiminnalle. Tarvitaan vain ripaus henkistä voimaa ja auttamisen halua.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Keskity siihen mitä olet tekemässä ja sano ääneen tai mielessäsi. ”Pyydän Curry- linjan sänkyni alle niin pitkäksi aikaa kuin on tarpeen ja sallittu. Kiitos.” Tämän voit sitten tehdä muihinkin paikkoihin missä vietät paljon aikaa. Sohva, työtuoli, lukutuoli jne, puhumattakaan siitä jääkaapista.

Muistathan tehdä nämä samat toimet myös läheistesi avuksi.

G-säteilyn ja Curry-linjan siirtäminen on usein niitä ensimmäisiä konkreettisia toimia, kun ihminen lähtee henkisen auttamisen tielle.

Kaikkea hyvää kaikille,

Jiri

Suositut julkaisut