fbpx

Olemme Jiri ja Outi, meitä voisi kutsua auttajiksi jotka tunsivat valtavaa sisäistä poltetta tuoda näkymätöntä maailmaa näkyväksi jokaiselle kiinnostuneelle. Ajatuksesta syntyi pikkuhiljaa jotain konkreettista. Tässä tämä siis on, Elävien Maassa, meidän näköisemme paketti jonka toivomme ilahduttavan kaikkia uteliaita joilla on toive löytää selityksiä itseään askarruttaville kysymyksille.

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne. Nyt aika on kypsä tehdä unelmistamme totta. Tuntuu hyvältä, kun saamme raottaa ovea kaikille kiinnostuneille uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan.

Lyhykäisyydessään näin syntyi Elävien Maassa.

Jiri ja Outi

Haluatko oppia uutta näkymättömästä maailmasta?

Blogin teksteissä tuomme tutuksi monipuolisesti erilaisia näkymättömän puolen asioita. Liity ’Näkymätön näkyväksi’ maksuttoman uutiskirjeen tilaajaksi ja saat muutaman viikon välein sähköpostiisi mielenkiintoisia kirjoituksia näkymättömän maailman olemuksesta monipuolisesti eri aihealueista.

Jirillä on sydämenkutsumus auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman rasitteita kodissaan ja ympärillään. Ja usein sieltä onkin tuon oman kokemuksen myötä herännyt halu oppia pitämään oma ja läheisten ympäristö puhtaana ja opetella itse näitä taitoja. Silloin tämä auttamisentaito leviääkin kauniisti eteenpäin.

Haluatko tietää mitä kodin ja oman ympäristön rasitteiden poistossa tapahtuu ja kuinka asiakkaat ovat sen kokeneet? Täältä saat lukea lisää.

Outin kanssa opit kuinka korkeavärähteisillä eteerisillä öljyillä voit luoda kotiisi rennon ja iloisen tunnelman. Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, se onnistuu helpoiten Instagramissa @polkuitseen.

Haluatko tulla maksutta oppimaan lisää?

Olemme kiitollisia, että omat polkumme on tulleet näkyviäsi ja saamme kulkea luottavaisina eteenpäin, sydän täynnä uskoa ja rakkautta.

Sydämellisesti tervetuloa oppimaan uutta!

Teen Elävien maassa- kuntoutustilauksia kuukausittain sellaiset 40-70 kpl. Se on kuitenkin vain murto-osa kaikesta muusta henkisestä auttamistyöstä mitä tulee arjessa vastaan ja tehtyä. Se on oikeastaan elämäntapa. Ulospäin auttamistyön ei kuitenkaan täydy näkyä yhtään mitenkään. Arkityössäni teollisuudessa, monikaan ei tiedä tästä puolestani tuon taivaallista.

Maantiellä kun vastaan tulee ambulanssi tai junnujen kiekkopelissä joku loukkaa itseään, niin johan lähtee kuntoutusloitsut ilmoille. Tai arkityössä on palaveri niin jokainen osallistuja saa annoksen kuntoutusta osakseen eikä kenenkään siitä tarvitse mitään tietää. On sitten tiedossa parempihenkinen kokouskin.

Niin moni kuntoutuksen tilannut on jälkeenpäin kysynyt voisiko hän itse oppia ohjaamaan esimerkiksi kotiinsa tulleet, väsymystä aiheuttavat vainajat eteenpäin. Vastaus on: kyllä. Se on jopa suotavaa ja on itseasiassa toimintamme suurin toive. Siksi halusin siitä nyt kirjoittaakin. Tämä auttamisen tie on kaikille avoin. Vaikka se ei olekaan auttamistyön päätarkoitus niin aina kun autat toista, saat siitä itsekin jotain. Toiminta kehittää sinua huimasti eteenpäin omalla henkisellä tielläsi.

Auttajan ei tarvitse olla näkijä, ei tarvitse olla mitään konkreettisia yhteyksiä henkimaailmaan. Ei varputaitoa eikä kristallipalloa.

Tarvitaan vain korkea moraali ja vilpitön auttamisen halu ja kaikki ovet ovat avoinna.

Eikös se vanha viisauskin mene jotenkin näin: ”Koputa, niin sinulle avataan. Kysy, niin sinulle vastataan”

Olemme molemmat (Outi ja Jiri) kouluttautuneet ja kouluttaudumme edelleen Esko Jalkasen Luonnonvoimat Yhdistyksen kursseilla, uutta tietoa ja työkaluja tulee jatkuvasti. Tiina Lindholm vetää noita kursseja nykyään Esko Jalkasen huiman työn jatkajana.

Yksinkertaisimmillaan auttamistyö voi olla vaikka haitallisen G-säteilyn (maasäteilynä myös tunnettu) poistoa jonkun kodista. Tuo voi tuntua pieneltä avulta, mutta voi loppupeleissä johtaa johonkin suureen. Joku herkkä henkilö voi olla loppuun palaneen tilassa, vaikka voi olla pohjimmiltaan vahva auttaja. Kun tämä henkilö sitten kuntoutuu tuon maasäteilyn poiston seurauksena, hänestä voikin tulla suuria auttamistöitä tekevä Auttaja ja sitä kautta tuo pieneltä tuntuva työ johtaakin valtavan avun saantiin koko luomakunnalle.

Siitä juontaa Yhdistyksen jonkin sortin slogankin: Pieniä tekoja, suurella sydämellä.

Toinen ääripää on sitten globaalit haasteet. Myös näihin kohdistuvia kuntoutustöitä tekee jatkuvasti Yhdistyksen noin tuhat aktiivista jäsentä ympäri Suomea.

Jos siis tämän kaltainen toiminta resonoi itsellä niin rohkeasti mukaan vaan. Ensin opit pitämään oman ympäristön puhtaana ja siitä vähitellen voitkin auttaa sukulaisia, naapureita, työkavereita eikä loppupeleissä rajoittavana tekijänä olekaan mikään muu kuin oma mielikuvituksesi.

Jos ei ole uskoa parempaan maailmaan, ei parempaa maailmaa tulekaan – Esko Jalkanen

Voit tustustua auttamistöihin helpoiten tilaamalla Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistyksen uutiskirjeen. Lisää pääset lukemaan tästä:

https://www.elavienmaassa.fi/oppimaan/

Ja jokainen kenelle tällainen auttamistyö resonoi on sydämellisesti tervetullut yhdistyksen jäseneksi ja mukaan tekemään hyviä töitä yhdessä sekä ihmiskunnan että koko luomakunnan hyväksi.

https://www.eskojalkanen.net/liity-jaseneksi/

Meitä on ihan huikea joukko auttajia joiden sydämessä on toive tehdä tästä maailmasta parempi paikka jokaiselle elävälle olennolle.

Olisi hienoa saada sinut osaksi sitä.

Jiri