fbpx

Millaista turhaa painolastia sinulla on kotona tai ympärilläsi?

Jatkuvaan väsymykseen ja kadonneeseen iloon apu löytyy Kodin ja energiakentän puhdistuksella.
Siinä poistamme kotoa ja ympäriltäsi häiriöt, jotka vievät voimia sekä aiheuttavat riitaisuutta ja epämukavan olon.

Yliaistillisesti katsottuna väsyneillä on usein vajetta bioenergiakentässään ja hivenaineissa. Näiden tilanne tutkittavan osalta mitataan sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta nähdään mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla henkisillä häiriöillä oli tutkittavan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Tässä yliaistillisessa tutkimuksessa poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä ympäriltäsi ja kotoa henkiset häiriöt. Lopuksi kuntoutamme sinut jolloin sekä bioenergiakenttäsi että hivenainevarantosi alkavat kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Laajemmassa kuntoutuksessa tutkimme syvempiä syitä ongelmiin eri elämänalueilla. Usein tällainen on jatkuva vaikeus parisuhteessa, työelämässä tai ihmissuhteissa. Tästä on löytynyt apua myös hankaliin murrosikäisen vaikeuksiin, kun tuntuu että mikään muu ei enää auta nuorta pääsemään elämään kiinni.
Kun esteet on poistettu, saat jatkaa eteenpäin puhtaalta pöydältä ja alkaa rakentaa oman näköistä elämää. Tämä kuntoutus sisältää myös Kodin ja energiakenttäsi puhdistuksen.

Kumpi kuntoutuksista on sinulle parhaaksi avuksi?

Kodin ja energiakentän puhdistus

Kodistasi ja ympäriltäsi poistetaan rasitteet jotka aiheuttavat väsymystä, alakuloa ja turhaa riitaisuutta.
30
  • Saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon.

Elämänalueet huomioiva kuntoutus

Tässä laajemmassa kuntoutuksessa tutkimme mitä löytyy eri elämänalojen hankaluuksien takaa.
90
  • Uniongelmat - Rakkaus- ja työasiat - Erilaiset pelkotilat ja paniikkikohtaukset - Itsetuhoiset ajatukset - Murrosikäisten ongelmat - Mielen ongelmat - Hallitsematon raivo - ­Tietyn elämän alueen jatkuvat ongelmat - Jatkuvat ongelmat parisuhteessa - Vaikea ihmissuhde - Keskittymis- ja tarkkaavaisuusvaikeudet, levottomuus - Koulu- tai työpaikkakiusaaminen - Ahdistelijat tai häiriköijät - Riippuvuuksista kärsivät esim. syömishäiriö, päihteet ja pelihimo
  • Tähän laajaan kuntoutukseen sisältyy myös kodin ja energiakentän puhdistus eli samalla tarkistamme sinun ja kodin energiat ja poistamme kaikki niistä löytyvät rasitteet.
  • Saat jatkaa elämää eteenpäin kevyemmin mielin ja antaa uuden tulevan muotoutua ilman menneen painolastia.

Tyytyväisyystakuu

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teemme noin kolmekymmentä kuukaudessa.

Kuntoutuksen tehtyämme lähetämme sinulle yhteenvedon. Tästä näet sekä bioenergiakenttäsi ja hivenainevarannon ennen ja jälkeen kuntoutuksen sekä kaikki häiriöt jotka olivat vaikuttamassa.