fbpx

Karkeasti 20 vuotta voisin arvioida henkisemmän puolen ajattelun tietoisesti vaikuttaneen minuun. Sinä aikana olen muun muassa kirjallisuudesta lukenut eri kantilta kaikenlaista lähestymistapaa olevaisuuteen ja ainakin omasta mielestäni pitänyt jalkani ihan topakasti maassa. (No, ehkä välillä hiukan meinannut lähteä laukalle.)

Sitä saattaa joskus vahvana hetkenä ajatella, että minä osaan kaiken. Voin ratkaista kaikkien ongelmat, mutta…hetkonen… jos ei tuota ’hetkonen’- ajatusta missään kohtaa tule, niin pitäisi ehkä hiukan huolestua.

Minulla on ollut onni saada tutustua 15 vuoden auttajan urani aikana monen henkisen alueen taitajiin.

Astrologia, Qigong, Homeopatia, Reiki, musiikki jne, ja sitten on tämä meidän osaamisalue, mille en edes keksi muuta nimeä kuin mitä opastajani, Tiina Lindholm käyttää, olosuhdeasiantuntija 😊.

Yhtä kaikki, istuskelin mökin terassilla ja tajusin miten kaikki ystävieni erikoisosaamiset tukevat toinen toisiaan ja miten huima osaamisjoukko on ympärilläni. Kukaan ei voi osata kaikkea, eikä pidäkään, mutta miten hienoa se on, kun voi sanoa, että hei: ”Näen ongelmasi, mutta ystäväni voi auttaa tässä paremmin kuin minä”. Tässä joukossa on ilman muuta mukana myös länsimainen lääketiede, jonka saralla on tehty huikeaa työtä. Se on vielä vaan hiukan suvaitsematon, mutta kun se lyö kättä näiden muiden osaamisalueiden kanssa, niin minusta se on tulevaisuutta. Ja loistavaa sellaista. Keski-Euroopassa ollaan tällä hetkellä tässä asiassa Suomea edellä.

Minun osaamisalueeni on poistaa ihmisiltä heitä kiusaavia näkymättömän puolen rasitteita, omien tai toisten ajatusten ja tekojen luomia, tässä tai menneissä elämissä syntyneitä.

Sen jälkeen, kun nämä tukokset on saatu pois, myös muiden osaajien toiminta pääsee paremmin vaikuttamaan.

Jiri

Suositut julkaisut