fbpx

Tänä syksynä on kantautunut korviin poikkeuksellisen paljon itsetuhoisten nuorten kohtaloita. Vanhemmilla on valtava hätä miten he pystyisivät auttamaan mustassa kierteessä olevaa nuorta, mutta keinot ovat usein vähissä.
Halusimme kirjoittaa tähän miltä tuo epätoivo näyttää näkymättömältä puolelta tarkasteltuna ja onko sille jotain tehtävissä.

Karmalliset asiat aktivoituvat murrosiässä, tässä on kuvattu niistä ehkä pahin vaihtoehto.

Kun jossain edellisessä elämässä olemme eläneet niin, että omien tekojen vuoksi elämä on päättynyt ennenaikaisesti, niin tämä keskenjäänyt elämä pulpahtaa pintaan kiusaamaan murrosiässä. Tällaisesta käytetään termiä oma karmallinen vainaja (tästä voi lukea tarkemmin aiemmassa postauksessamme).

Voisi ajatella, että tämä menneisyyden varjo vetää nuorta negatiivisuuteen ja syöttää päähän epätoivoisia ajatuksia omasta aiemmin kokemasta kohtalostaan. Näitä voi olla yhtä aikaa yksi tai useampia, riippuen onko sama tapahtunut useammassa elämässä. Onneksi suurin osa nuorista jaksaa elää näiden kanssa murrosiän ohi ja tilanne alkaa helpottamaan vuosien myötä.

Näissä tapauksissa olemme tutkineet montako entisen elämän varjoa tutkittavalla on vaikuttamassa, niiden voimakkuudet ja sitten kuitanneet karmavelat jotka noista keskenjääneistä elämistä on jäänyt sovittamatta. Lopuksi tehdään kuntoutus, jolloin nuori pääsee positiiviselle puolella ja hänellä on mahdollisuus uuteen alkuun.

Meitä on Suomessa suuri määrä Esko Jalkanen Luonnonvoimat kursseilta oppinsa saaneita ja moni meistä pystyy nämäkin vaativat auttamistoimet tekemään.
Monelle on ehkä helpottava tietää, että tältäkin puolelta nuoria pystyy auttamaan vaikka nämä asiat eivät olisikaan itselle ennestään tuttuja.

Kaikkea hyvää nuorillemme 💗

Voisiko tästä olla apua sinulle 💗

Suositut julkaisut