fbpx

Nyt olet uudenlaisen hyvinvoinnin äärellä

Miltä tuntuisi päästä nauttimaan henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista, jonka vakaana perustana on aito puhdas luonto?

Kerron sinulle ihmeellisistä terapeuttisen tason eteerisistä öljyistä, joiden voiman saat elää todeksi päivästä toiseen.

Nämä kasvit saavat kasvaa luonnollisessa ympäristössään, lannoittamattomassa maaperässä ja pystyvät näin säilyttämään alkuperäisen informaationsa luonnonmukaisessa muodossaan. Ihminen ei ole mennyt häiritsemään niiden kasvua väkilannoitteilla tai kasvua lisäävillä muunnoksilla.

Kun kasvin sisältämä arvokas tieto on saatu talteen pieneen lasipulloon, se on valmiina välittämään viisautensa meidän jokaisen kehon hyödynnettäväksi. Luonnon aarreaitta on auliina tarjoamaan sinulle apunsa.

Miten hyödynnät tuon tiedon

Kun tipautat yhden tipan öljyä kämmenellesi ja levität sen iholle tai tuoksuttelet sitä, tuo pisara kertoo kehollesi kuinka toimia oikein, luonnon alkuperäisesti tarkoittamalla tavalla. Ja kehosi ottaa tämän tiedon kiitollisena vastaan, se muistaa.

Yhdestä pisarasta saat samaan aikaan tuen sekä tunnepuolelle että keholle.
Esimerkiksi Laventeli hoitaa ihoasi ja sen tuoksuvaikutus rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Ja jokainen näistä Young Livingin eteerisistä öljyistä tekee saman, kukin antaa sinun käyttöösi oman erityisen tarinansa.

Kuinka nämä löysivät tiensä minun elämääni

Sisälläni on aina sykkinyt vihreä sydän, mutta syksyllä 2018 siellä liikahti jotain uutta. Suuresti arvostamani aromaterapeuttiystäväni soitti ja kertoi, että nyt on jotain uskomatonta josta saatat kiinnostua.

No niin kiinnostuin. Sisältä nousi niin valtava innostus, että oli kiire lopettaa puhelu, jotta saan tuon aloituspakkauksen heti itselleni. Vartti ja tuo salaperäinen paketti oli jo tilattu, tuskin maltoin odottaa, että se parin päivän kuluttua tupsahtaa kotiovelle.

Ja intuitioni oli aivan oikeassa. Siitä päivästä lähtien, kun nämä öljyt pääsivät vaikuttamaan kehossani, alkoi uudenlaisen hyvinvoinnin aikakausi, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Tässä siis viestikapula ojennettuna tämän saatetekstin kera. Ehkä joku toinenkin odottaa tätä samaa tietoa ja syttyy samanlainen sisäinen innostus päästä tutkimaan luonnon aareaittaa eteeristen öljyjen muodossa.

- Outi

Lupaan pitää huolta

Jos haluat nähdä millaisen muutoksen nämä ihmeelliset öljyt voivat tuoda sinun elämääsi, olet sydämellisesti tervetullut siipieni suojaan.

Minusta on ihanaa huolehtia tiimistäni. Lupaan pitää huolta, jakaa tietoa ja tutustuttaa öljyjen monipuoliseen käyttöön.

young living

Aloituspakkaus

Luonnonmukaista hyvinvointia